Aamulla kun Kaitsu oli lähteny rakennukselle ajattelin, että nyt on kyllä niin hyvä päivä, ettei sitä tuhlata sisällä oloon. Laitoin tytöt pyörän peräkärryyn ja Kim omalla pyörällä mukaan. (Miko oli naapurissa leikkimässä). Otettiin vähän mehua ja pipareita kans ja lähdettiin pyöräretkelle. Pari tuntia meillä siinä reissussa meni. Mutta pysähdyttiin kyllä pari kertaa. Koululla käytiin ihmettelemässä koirien TOKO kisoja, käytiin myös rakennuksella iskää moikkaamassa ja uuden naapurin ihania pikkukaritsoja katsomassa. Kyllä ne olikin suloisia. Kim valitsi vielä pidemmän reitin kotiin, että tosissaan sai polkea. Välillä oli niin tolkuton vastatuuli, ettei meinannu eteenpäin päästä!

Kotona sitten grilli tulelle ja ruokaa laittamaan. Kyllä maistui hyvältä. Kaitsuki kävi kotona syömässä ja lähti sitten autoa laittamaan. Lauantaina sen pitäis olla jo kisakunnossa.

Tytöt ovat leikkineet melkein koko päivän ulkona auringon paisteessa. Kim lähti äsken näytelmäkerhon viimeisiin harjoituksiin ennen esitystä. Lauantaina on sitten ensi-ilta Kuusankosken kansainvälisillä lasten- ja nuortenteatteripäivillä!

Huomenna mulla on aamulla hieroja ja sitten ajattelin mennä pelaamaan jalkapalloa. :D Joo, koululla on perinteinen aikuiset vastaan oppilaat ottelu. Yleensä olen ollut katsomassa, mutta nyt ehkä menen pelaamaan. On sen verran kunto kasvanut, että jonkun verran kenties jaksan juostakin siellä kentällä.