Tanjuska etsi blogissaan ohjetta hyvälle rahkapiirakalle. Tämä on mun lemppari. Iso annos (pellillinen) mutta lopun voi huoletta pakastaa. Maistuu hieman kohmeisenakin taivaalliselle. Ja jos ei heti tule syötyä. säilyy mehevänä jääkaapissa.

Pohja:

4 lasia vehnäjauhoja

2 lasia sokeri

2 tl leivinjauhetta

2 tl soodaa

2 tl vanilliinisokeria

200g margariinia

 

Nypit aineet muruiksi.  Ota puolet muruseoksesta ja LISÄÄ

1 lasi piimää

1 muna

Levitä tämä osa pellille.  Sitten tee täyte:

500g rahkaa

2 munaa

1 lasi sokeria

2 tl vanilliinisokeria

1 sitruunan mehu + raastettu kuori.

 

Levitä täyte pohjalle ja sen päälle loput muruseoksesta.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia!