Nimittäin pääsiäisvaellusta.  :) Aamulla oli Mian kerhossa pääsiäisvaellus, vanhemmat ja sisarukset saivat osallistua. Kivasti olivat kerhotädit taas järjestäneet. Kerhon jälkeen Mia meni kaverille, yllätys yllätys!

Me Nannan kanssa mentiin mummolaan. Kysyin, että lähtiskö mummo käymään meidän kanssa kirppiksellä, kun mun piti viedä sinne lisää tavaraa. Mummohan tietenkin innostui ajatuksesta, mutta Nanna ei! Nanna nosti hirveän metelin, "ei mummo kirppikselle" ja alkoi riisua ulkovaatteita vauhdilla. Yritin komentaa autoon ym, mutta ei, neiti vaan huusi ja sätki lattialla. Koska aikaa ei ollut kauheesti, piti ehtiä kotiin ennen Mikoa, mummo ei sitten päässyt kirppikselle vaan jäi Nannan kanssa kotiin! Ai että mua sieppas.

Mä kävin viemässä kamat ja totesin, että muutama henkari oli taas tyhjentynyt. Kivaa. Latasin pöydän täyteen astioita ym, tavaroita ja käväisin äkkiä torilla. Ostin kassillisen ruukkunarsisseja.Kaksi ruukkua annoin mummolle. Nannan kanssa piti tietenkin taas tapella kotiin lähdöstä, mutta sain sen kuitenkin lähtemään.

Illalla oli sitten koululla pääsiäisvaellus klo 18. Pojat esiintyivät siellä kumpikin oman luokkansa kanssa. Nanna ehtii varmaan oppia vuorosanat ulkoa, ennen kuin tulee sen vuoro! Joka vuosi kun on saman juttu :) Mutta hienoa se taas oli. Varsinkin 6. luokkalaiset olivat todella panostaneet omaan osuuteensa. Vasta puoli kahdeksan aikoihin päästiin lähtemään kotiin. Vaelluksen aikana oli alkanut lumisade! Hyi. Kotiin päästyä äkkiä tulet takkaan, kun tuntui niin viileältä. Ei ole pariin viikkoon tainnut ollakaan tulta takassa.