Pitkäperjantai... mitäs silloin tapahtuikaan... Lasten kanssa oltiin kotosalla. En laittanut edes mitään kunnon pääsiäisruokaa, koska ei lapset siitä ois niin perustanut.

Lauantaina siivoilin vähän ja odottelin isäntää kotiin. Käytiin myös tyttöjen kanssa pikaisesti lähikaupassa täydentämässä varastoja. Kaitsu tuli sitten joskus kolmen aikaan kotiin ja neljältä lähdettiin jo yksille 11v.-synttäreille. Siellä ilta vierähti jonnekin seitsemään asti.

Eilen Kaitsu piti todellisen vapaapäivän. Pakotin sen pitämään. Ja tapahtui sellainen ihme, että laitoimme yhdessä ruokaa! Sellaista ei ole varmaan tapahtunut ikinä. Kaitsu teki salaatin ja täytettyjä herkkusieniä, sekä avusti jälkiruokien tekemisessä. Minä tein sitten muut.  :) Ja hyvää tuli. Iltapäivällä oltiin lasten serkkujen nimppareilla. Minä söin kyllä ihan surutta eilen kaikkea mahdollista. Pisteistä en stressannut.

Tänään Kaitsu sitten jo livahtikin aamulla ensin ilmeisesti töihin ja sitten rakennukselle. Minäkin aloitin "arjen" eli tiskaamista, pyykkäämistä ja siivousta riitti. Kim lähti pyörällä viemään ruokaa rakennukselle, kun Kaitsu soitti, että siellä oltais ruokaa vailla.

Toissapäivänä kaivoin tais virkkuukoukun esille. Tein yhden pienen laukun. Siihen inspiroi erään ystävän ihana vaaleanpunainen "fanihuppari" ;)  Toisen pienemmän laukun tein Nannalle. Kysyin ensin Mialta haluaako Mian sen, mutta Mia sanoi, että sen on liian pieni. Sitten kun laukku oli valmis, niin Mia kivenkovaa väitti, että se on hänen. Lupasin tehdä sitten Mialle myöhemmin oman. Kunhan kameran patteri latautuu, pystyn ottamaan kuvat.

Muksujen kanssa puhuttiin tänään, jos oltais lähdetty katsomaan Mr Bean -elokuvaa. Kysyin että maksaako pojat omat lippunsa. (8,50 euroa on aika suolainen hinta leffalipuista). Siihenhän se lähtö sitten tyrehtyi. Eivät raaskineet maksaa ;)

Ajattelin, että jos minäkin tästä kaivaisin pyörän esille ja ajaisin raksalle. Saa nyt nähdä. Mia on naapurissa kaverinsa luona, ja Mikolla on kaveri täällä kotona. Mulla on kyllä niskat valmiiksi aika jumissa ja tiedän että pyöräilystä ne jumittuu oikein todella. Inhottavaa.

Aurinko paistaa taas ja ilma tuntuu lämpimämmältä, kun se kamalta tuuli on tyyntynyt. Kyllä tästä ulos pitäisi lähteä.