Aamulla väsytti. Yöllä meni taas kahteen ennen kuin menin nukkumaan. Puol 9 tytöt saivat mut kiskottua ylös. Olin toki herännyt jo ennen seitsemää hoputtamaan poikia kouluun.

Aamupalan jälkeen siivosin keittiötä, imuroin, tein nakkisopan valmiiksi. Sitten reippaana tyttöjen kanssa ulos. (oikeesti en yleensä ole näin tehokas) Käytiin ensin lenkillä. Oli muuten kauhea tuuli. Myrsky suorastaan. Mia ei jaksanu pitkälle polkea ja tultiin sitten takaisin pihalle. Sain sentään jo vähän haravoitua. Ja vielä löytyi pihasta jäitäkin rikottavaksi. Onneksi tuli myös kurkattua likakaivoon. Ja aika täynnähän se oli. Ei kun soitto loka-autokuskille. Kysyi, että koskas pitäis tulla tyhjentämään. Sanoin, että heti sitten kun ehdit. Olin kyllä aika yllättynyt, kun illalla tulin kuuden jälkeen kaupasta. Loka-auto oli pihalla tyhejennyspuuhissa! Luulin, että tulee vasta pääsiäisen jälkeen. Nopeaa toimintaa. Se muisti, että viimeks oli kaivo ihan piripinnassa ja luuli, että nyt on ihan samanlainen hätätapaus :) (ei ollu, mutta ois voinu pääsiäisen jälkeen olla..) Oikein mukava kuski muutenkin.

Mia jäi mummolle yöksi. Muiden kanssa katsotaan Idols awardsia. Nanna riehuu taas ihan kympillä. Ja Miko myös. Ärsyttää Kimiä koko ajan ihan tahallaan.  Arrghh...