Viikonloppu meni sitten vaudikkaasti reissaten.

Perjantaina lähdettiin neljän aikoihin ajelemaan kohti Varsinais-Suomea. Matkalla pysähdyttiin Hakunilan mäkkärillä, treffasin siellä pikaisesti Abbyn. Perillä oltiin mummilassa puol 8. Se ilta menikin sitten siinä, kun roudattiin kamat autosta ja laitettiin pedit. Puol 11 saatiin lapset nukkumaan.

Lauantaina käytiin iso-mummilla aamupäivällä. Lapsilla tuli tietenkin aika pitkäksi ja riehumiseksihan se meni. Lähdettiin sitten takaisin mummilaan ja syömään. Kolmen aikoihin suunnistettiin siskon tytön 1-vuotissynttäreille. Rodi jäi mummilaan. Me jäätiin sitten sinne synttärisankarille yöksi. Lapset riehuivat sen verran, että nukahtivat aika kivuttomasti yhdeksän aikaan.

Sunnuntaina mentiin kahden aikoihin hakemaan Rodi ja sitten suunnattiin kotia kohti. Pienen mutkan kautta tosin, kun Kaitsun piti käydä Mäntsälässä katsomassa yhtä autoa. Onneksi se hoitui suht nopeasti. Puoli kahdeksalta oltiin illalla kotona. Juuri sopivasti kun alkoi Tanssii tähtien kanssa :)

Tänään sitten paluu arkeen. Mia kerhoon, pojat kouluun. Kauppaan, pyykinpesua, lasten hakemista, ulkoilua. Oli muuten aivan ihana ilma, meiltä tosin ei ole vielä kaikki lumet sulaneet. Mutta tänään tuli taas lisää maata esiin, siis kuraa...