Murr. Että toi Nanna jaksaa olla rasittava! Kello on yli yksitoista ja neiti haluaisi vaan leikkiä. No tähähän johtuu tietysti siitä, että neiti nukkui päikkärit. Ja ne aivan liian myöhään eli heräsi kahdeksan aikoihin. Mä sitä yritin käydä herättelemässä aikaisemmin, mutta halusi nukkua. Pitäisi vain olla ilkeä ja herätellä väkisin. Illat on sitten yhtä taistelua. Onneksi nuo muut ovat hyvä unisia, kun Nanna tälläkin hetkellä tekoitkua tuhertaa.

Eilen illalla oltiin synttäreillä. Tuttavaperheen lasten tuplasynttärit 12 ja 13 v. Ja minähän tietenkin sorruin herkkuihin. Pyhyy. No ajattelin, että tänään syön vastaavasti vähemmin. Muistin sen sitten illalla kun olin jo iltapalankin syönyt. Onneksi sentään aamulla olin tyttöjen kanssa ulkona. Tyhjensin lumet leikkimökin katolta. Sitä olikin aika paljon. Sen jälkeen tein vielä tytöille pyllymäen ja yhdessä siinä vähän laskettiin. Hikihän siinä hommassa tuli.

Kaitsu kertoi, että meidän kylällä oli tänään nähty kaksi sutta. Ei nyt ihan tässä vieressä, mutta muutaman kilsan päässä. Siellä oli ilmeisesti käynyt jotain "ammatti-ihmisiä" niitä jälkiäkin tutkimassa. Ja sieltä talosta, jonka pihapiirissä ne sudet olivat olleet, puuttuu koira. 31. päivä tammikuuta kadonnut. On tainnut raukka joutua susien ruuaksi. Pari viikkoa sitten kuulin ensimmäiset jutut täälläpäin liikkuvista susista. Silloin olivat olleet vähän kauempana. Jokohan nyt Kimille heltiäis vihdoinkin se koulukyyti? Kaitsu saa huomenna soittaa sinne hallintopäällikölle ja kysäistä asiasta. Se on kyllä sen verran hankala akka, että voi olla ettei se helly tässäkään tapauksessa. Se mielestä on varmaan ihan normaalia, että koululaiset kävelevät tuolla pimeällä metsäisellä tiellä aamuhämärässä susien seassa kouluun.