Olin eilen lasten kanssa luistelemassa. Nannallakin olin luistimet jalassa. Eihän se pikkuinen vielä pystyssä pysynyt ilman tukea. Sen verran että sain kuvan otettua :) Mia menee jo ihan kivasti luistimilla. Kim pelasi toisten poikien kanssa jääkiekkoa. Miko luisteli meidän kanssa muuten vaan. Nanna kannusti mua hienosti, "hyvä äiti". :D

Tänään  oltiin koululla laskiaisriehassa. Mukavaa oli. Paikallinen urheiluseura järjesti myös samaan aikaan hiihtokilpailut ja meidän Mia osallistui ensimmäistä kertaa! Hienosti meni ja hopeamitali tuli. Harmi kun en saanut kuvaa. Kamera on jossain Kaitsun jäljiltä. :( Kyllä oli tyttö onnessaan ja lupasi mennä toisenkin kerran.

Sillä aikaa kun Mia oli hiihtämässä, pojat olivat esimerkillisiä isoja veljiä. Pojat vahtivat Nannaa ja menivät koululle katsomaan yhdessä 6. luokkalaisten esittämää näytelmää. Kun me Mian kanssa mentiin sisälle, Kim oli vienyt Nannan pomppuradalle. Ja pienellä oli niin hauskaa. Kyllä meinasi äidin sydän pakahtua onnesta, kun mulla oli niin ihanat pojat, että vahtivat pikkusiskoa mukisematta ja näyttivät myös nauttivan siitä.

Tänään puhuin puhelimessa pitkästä aikaa yhden vanhan ystävän kanssa. Viime puhelusta on vierähtänyt aikaa jo yli kaksi vuotta! Mutta eipä tuntunut yhtään siltä, juttua riitti. :) Pyysin häneltä apua yhteen asiaan ja hän lupasi auttaa. Hienoa! Vaikka itse en pidä sellaisista ihmisistä, jotka ottavat yhteyttä vain silloin kun tarvitsevat jotakin. Oli siis aika iso kynnys soittaa hänelle.

Mun syöminen viikonloppuna on kyllä mennyt ihan läskiksi. Perjantaina oltiin Kaitsun kanssa elokuvissa ja sen jälkeen Amarillossa syömässä. Elokuvissa tuli tietenkin syötyä karkkia. Kukahan senkin tavan on keksinyt. Amarillosta nyt ei mitään kevyttä syötävää edes löydy. Eilisen päivän kituutin pienillä pisteillä, mutta tänään meni taas överiksi. Voi itku mua. Onneksi huomenna on maanantai. Arkena on helpompi pitää kiinni pisterajoista. Saa nähdä mitä vaaka torstaina näyttää. Pitää nyt muistaa juoda tarpeeksi loppuviikon.