Abby raukka sairastui ja tytöt (tässä tapauksessa voin heitä tytötellä) eivät päässeet tulemaan.

Hermoja raastava päivä muutenkin. Tytöt ovat olleet toistensa kimpussa. Mia tosin oli aamupäivällä kerhossa ja sen jälkeen kaverilla, mutta kun tuli kotiin, niin tappelu alkoi välittömästi. Nytkin huutavat tuolla keittiössä ja yrittävät pelata Muumi-lottoa. Nanna ei taida oikein säännöistä perustaa :)

Myöskin Rodi on erikoisen rasittava. Se vinkuu ja inisee ja vouhottaa. Haluaa ulos, sisälle, ulos, sisälle, ulos, sisälle.... On varmaan jostain saanut narttukoiran hajun nenäänsä. tuota on jatkunut jo monta päivää.

Huomenna menen aamupäivällä kampaajalle. Illalla sitten on Kimin näytelmäkerho ja mun oma "kerho" eli sen PV. Saa nähdä mitä vaaka huomenna näyttää.

Lauantaina mulla on "vapaapäivä". Lähden Helsinkiin. Ensin askartelijoiden tapaamiseen ja sitten illalla kaverin synttäreille. Yöllä sitten kotiin. Voipi olla, että meillä on sunnuntaina vähän väsynyt äiti! Toivottavasti osaan seikkailla siellä pääkaupunkiseudulla julkisten kulkuvälineiden kanssa. Auton jätän suosiolla kotiin. Mummolle annoin tänään lapsivaroituksen. Eli kerroin, että Kaitsulla  launtaina lastenvahtivuoro. Voi olla, että jossain vaiheessa turvautuu kuitenkin mummon apuun. Ainakin jos on menossa rakennukselle.