Niin sitä taas vierähti uusi vuosi käyntiin. Tänä vuonna juhlttiin kotosalla lasten kanssa. Pojat olivat aamusta asti kuin kissa pistoksissa, kun odottelivat rakettien ampumista. Varsinaisia isoja raketteja meillä ei ollut ollenkaa. Olin ostanut satsin sellaisia pienempiä paukkuja mm. perhosia ja lentokoneita. Kuudelta illalla annoin luvan mennä paukuttelemaan muutaman pikku paukun. Loput sitten ammuttiin yhdentoista aikaan. Pojat olivat jo aivan hermostuksissa, kun illalla satoi välillä niin rankasti vettä. Onneksi vesisade vähän laantui ja paukut saatiin paukutettua ja uusi vuosi sai tulla.

Tänään teimme yllätyshyökkäyksen Nannan kummeille. Olivat reippaat juuri tulleet kävelylenkiltä. Kyläpaikassa vierähtikin ilta rattoisasti. Kiitoksia emännälle ja isännälle!

Vielä olisi viikko lapsilla lomaa. Koulu alkaa vasta 8. päivä. Kamalan pitkä loma! Huh huh. Huomenna on kummitytön 10-vuotissynttärit, mutta niitä juhlitaan vasta 7. päivä.

Kohta saan myös alkaa suunnittelemaan Kimin synttäreitä. Niihinkään ei ole enää pitkä aika.

Tänään sain vähän taas askarreltua. Tein 18 kappaletta tag-kortteja, joissa on osoitetietoni. Unohdin vain ottaa niistä kuvat, ne odottavat jo kuoressa lähtöä swappiemännälle.

Jokohan huomenna pääsisi ale-ostoksille...Vielä en ole yhtään ehtinyt käymään.

Ai niin, uuden vuoden lupauksista. Se vakio taas. Eli laihdutus. Sovittiin Päivin kanssa, että mennään torstaina yhdessä ilmottautumaan Painonvartijoihin. Siitä se taas lähtee. Toivottavasti läskitkin.