Eikö viikonloput pitäisi olla niitä lepopäiviä? Mulle kun viikonloppu ei juuri arjesta eroa. Aamulla (noin 10) sain itseni sängystä ylös ja söin aamupalan. Sitten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja käydä Rodin kanssa lenkillä ennen kuin alan siivoamaan. Kämppä oli taas kuin pommin jäljiltä. Se siivouksen aloitus vaan venyi ja venyi. Kaitsukin venyi melkein yhteen asti kotona ennen kuin lähti töihin. Kerättiin tyttöjen kanssa joulukoristeet pois ja siivottiin muuten. Sitten olikin jo ruoka-aika. Lapsille pyttipannua ja itselleni tein laihdutusmunakkaan. Oli tosi hyvää! Nam. Sitä  teen varmaan useammikin.

Iltapäivällä alkoi hirveä päänsärky. (kuuluun tähän laihdutukseen) Sain onneksi lapset vähäksi aikaa ulos ja itse askartelin muutaman ATC-kortin. Loppupäivän olin aivan voimaton. Mielessä pyörii vain ruoka ja päätä jyskytti. Lapset on ollu aika mahdottomia, kovaäänisiä ja pomppivaisia.

Illalla testattiin lasten kanssa Painonvartijoista saamani jumppa-dvd. Kaitsua nauratti meidän jumppailu. Pilates tuntui uskomattoman tehokkaalta! Tulee varmaan useamminkin jumpattua ton dvd:n seuraassa. Kirjastosta voiskin hakea jonkun pilates-filmin...

Kaitsu ja Kim lähtivät pelaamaan biljardia. Se on niiden uusi harrastus.

Huomenna pitäis mennä kummitytön 10-vuotissynttäreille. Voi niitä kaikkia houkutuksia! Onneksi on muutama piste ylimääräistä säästössä, niin voi vaikka vähän kakkuakin maistaa.