Nyt  kun joulusta on selvitty, tekee taas mieli tehdä kortteja. Olenkin viime päivinä leikannut ahkerasti 3D kuvia, vielä kun saisin tehtyä ne korteiksi asti. Eilen tein tilauksesta yhden hääonnittelukortin, mutta siitä en ehtinyt edes kuvaa nappaamaan, niin kiire sillä oli.  ;)

Muutaman ATC:n tein perjantaina. Tiina etsi vaihtareita eri aiheisiin ja halusin vaihtaa 2 kpl kukka-aiheisia kortteja. Kuvia en viitsi vielä laittaa, kun kortit eivät ole matkalla Tiinalle.

Tein myös pari ylimääräistä enkeliATC-korttia. Tällaisia niistä tuli

335469.jpg

Oho, onpa epäselvä kuva. Nuo enkelit ovat ihastuttavia kiiltokuvia Tiimarista.Näille korteille ei ole määränpäätä ainakaan toistaiseksi.

Kuulin tänään juttua, että meidän kylän ainoa askartelukauppa lopettaa. Täytyy kyllä tunnustaa, että en ole itsekään sillä kauheesti käynyt. Johtuu ehkä siitä, että siellä ei ole koskaan ollut sitä mitä olen etsinyt. kauppa on pieni ja siellä on paljon tavaraa, mutta ei sitten kuitenkaan juuri mitään. Olenkin tänään miettinyt, että millaisen minä siitä tekisin. Mihin artikkelihin itse keskittyisin. Kyllä, haaveilen edelleenkin siitä omasta pienestä putiikista. :)