Viikonloppu meni taas vilauksessa. Perjantaina lähdettiin kohti mummilaa vasta puoli viiden aikoihin. Mä jo vähän ehdottelin, että jos lähdettäis vasta lauantaina, mutta lapset halusivat ehdottomasti olla kaksi yötä mummin ja ukin luona. Ajoin koko matkan, pimeässä. Onneksi oli hyvä keli. Perillä oltiin sitten vähän ennen kahdeksaa.

Lauantaina vietettiin joulua. Siskon perhe tuli myöskin syömään. Kaitsu vaan oli tosi sairas, eikä voinut syödä mitään. Nukkui melkein koko päivän sohvalla kovassa kuumeessa. Pelkäsin, että sillä on taas keuhkokuume. Onneksi sunnuntaiksi jo piristyi. Sunnuntaina lähdettiin ajelemaan kotiin kahdentoista jälkeen. Aurinko paistoi ja oli vähän pakkasta. Ajoin taas koko matkan. Kotiin saavuttiin neljän aikohin ja meillähän oli maa valkoinen! Ihan vähäsen oli satanut lunta.

Mun taudit alkaa jo vähän helpottaa. Ei enää paljoa yskitä, mutta niistää saa vieläkin. Taitaa lääkkeet purra. Kaitsu on vieläkin sairaan oloinen. Ei juurikaan ollu tänään töissä. Millähän sen sais lääkäriin. Pientä kuumetta on kuitenkin pidelly jo viikon verran ja lauantaina oli tosi kipeä. Yskää ja nuhaa myöskin.

Jouluun ei ois sitten enää montaa päivää. Mä ajattelin, että en hirveästi viitsi joulua varten hössöttää. Joulu tulee vähemmälläkin. siivota toki täytyy, mutta mihinkään kaappien puunaukseen en ryhdy. Perus siivous, vähän leipomista ja rosollin tekoa. Kinkku pitää tietenkin paistaa ja loput joulukoristeet etsiä kätköistä. Eiköhän se ole siinä. Tänään kävin vähän vakoilemassa joulukuusia ;)