Lauantai meni taas vilauksessa. Mitähän silloin tapahtui? Ai niin, aamusta oli naapurin pojat meillä. Sitten käytiin hakemassa Kaitsu kaupungista kaverin luota "yökylästä". Hih :) Kotimatkalla poikkesin nopsaan kaupassa, hakemassa torstaina unohdetut ostokset. Vietiin Miko kaverinsa luokse synttäreille. Kotona sitten leivoin Mikon nimppareita varten. Kaitsu kävi hakemassa Mikon kotiin. Illalla saunottiin. Ja minä simahdin sänkyyn YHDEKSÄLTÄ!

Sunnuntaiaamuna kömmin sängystä yhdeksältä! Vau mitkä yöunet. Eihän ne nyt ihan katkeamattomat olleet, mutta kuitenkin. Selkä oli kipeä. Ei ois saanut nukkua liian kauan. Aamusta sitten leipomista ja siivoomista. Hetken ehdin maata sohvalla, kun ekat Mikon nimpparivieraat tulivat. Tosin naapurin pojat olivat olleet meillä jo aamupäivästä asti...

Tähkäilykaverini, Abby, soitteli ja sovittiin, että hän poikkeaa meille kotimatkallaan. Kiva kiva! Mikon nimpparivieraina kävivät kummit + lapset, täti + serkkutyttö, mummo. Seitsemältä talo rauhottui. Kaitsu tuli töistä joskus kahdeksan aikaan. (kyllä, oli töissä sunnuntaina)