Voi itku mikä keli! Mä vihaan talvea! Liukasta, lunta, kylmää, pimeää... hyi.

Eilen oli sellainen vauhtipäivä että huh huh. Taas kerran. Aamulla lähdettiin kotoa puoli yhdeksän jälkee. Mia kerhoon ja Kim kouluun. Nannan kanssa mentiin viettämään aikaa mummolaan. Hain Mian kerhosta ja takaisin mummolaan. Ennen yhtä kävin kotona käyttämässä Rodia ulkona, sitten hakemaan poikia koulusta. Keli oli siinä vaiheessa jo aika kamala. Räntää tuli isoina rätteinä. Vein pojat mummolaan ja lähdin ajelemaan kohti kampaajaa. Matkalla räntäsade muuttui kaatosateeksi. Tuuli myös aika tavalla. Saavuin litimärkänä ja hieman myöhässä kampaajalle. Siellä sain istua sitten puolitoista tuntia rauhassa. :) Sitten ryntäilin kaatosateessa ostamassa tarvikkeita illan askartelukerhoa varten. 

Hain lapset mummolasta, kotiin laittamaan ruoka uuniin ja sitten koululle viideksi. Koululla huomasin tietysti, että osa tavaroista jäi kotiin. Ei kun takaisin. Matkalla toinen ohjaajista soitti, että varaston ovet eivät olleet auki, vaikka piti. Aina tätä samaa! Lopulta koulun reksi tuli avaamaan ne ovet meille! Saatiin sitten askartelukerho vedettyä läpi. Osallistujia oli taas paljon, vähän ehkä liikaa. "Palkaksi" saimme päänsäryn ja migreenin. Kiva. Kotona olin (Miko ja Kim samoin) kahdeksan jälkeen.

Tänään oltiin perhekerhossa. Olisin ehkä jättänyt väliin,mutta Kim piti joka tapauksessa viedä kouluun yhdeksäksi. Maa oli jäässä. Onneksi tänään kitkarenkaat pitivät hieman paremmin kuin eilen sohjossa. Iltapäivällä alkoi kuitenkin pyryttämään lunta. Lapset ovat tyytyväisiä lumesta. Viihtyvät nyt jopa taas ulkona. :) Ja Nanna tietysti syö lunta kaksin käsin. Eilen tuli jo ensimmäinen "välikohtaus" sen takia, ja vasta on lokakuu!

Odotan niitä talvirenkaita autoon... edelleen. Perjantaina mun oli tarkoitus lähteä Porvooseen, mutta taitaa jäädä se reissu väliin :( Katsotaan nyt, muutama päivä aikaa.