Mulla on ollut tuon askartelun kanssa sellainen viha/rakkaus-suhde jo pidemmän aikaa. Välillä kun ois pakko tehdä jotakin, osallistua swappeihin tai tehdä "pakollisia" synttärikortteja, niin ei vaan onnistu. Mikään ei nappaa. Ahdistuin jo pari viikkoa sitten, kun huomasin, että olin ilmottautunut  kahteen lokakuun swappiin. Ideoita kun ei tunnu löytyvän mistään. Iltaisinkin mielummin kudon tai virkkaan. (tai istun koneen äärellä)

Eilen kuitenkin aloittelin taas tätä "näpertelyä" ja tein oveen syksyisen kranssin ruskan värjäämistä vaahteranlehdistä. Pihalle olisi tarkoitus myökin tehdä kartion mallinen "kuusi" kanaverkosta ja sammaleesta. Kartio on jo kasattu ja sammaleet haettu eli aloitettu on.

Tänään sitten kävin swappien kimppuun ja sainkin tehtyä ruskeat ATC:t valmiiksi. Harvoin käytän korttien tekemisessä leimoja, mutta koska niitä on nyt tullut tilattua, oikein Saksasta asti, niin nämä kortit on nyt leimailtu. En vielä laita kuvaa tänne, vähän myöhemmin sitten. Vielä pitäisi tehdä jouluisia reseptikortteja. Ei mitään ideaa, mutta ehkä se sieltä taas tulla tupsahtaa joku päivä. Tuntui sen verran hyvältä tuo korttien tekeminen pitkästä aikaa. Tai olenhan mä noita 3D-kortteja myyntiin tehnnyt, mutta ne ovat sen verran helpompia, kun ei itse paljoa tarvitse ajatella. Kunhan vain kokoaa kuvat ja asettelee korttipohjalle.