Aamusta alkoi taas säpinät. Miko taksiin, Mia kerhoon ja Kim kouluun. Nannan kanssa mentiin neuvolaan hakemaan poliorokotus. Siellä odotussalissa istuessa, kävin tarkistamaan neuvolakortista aikaa. Oltiin viikko liian aikaisin liikkeellä! Hups. No ei ollut eka kerta. Onneksi neuvolatädillä oli aikaa, ja Nanna sai sitten rokotuksensa.

Neuvolasta suunnistettiin hetkeksi mummolaan ja sitten mentiin hakemaan Mia kerhosta. Kerhon jälkeen oltiin ulkona, kun oli ihanan aurinkoinen syyssää. Käytiin metsästä keräämäässä sammalta askartelutarkoitukseen ja pari sientäkin löydettiin. (voitatteja ja kanttarelleja!!) Sitten olikin jo kiire ruokaa laittamaan. Äkkiä hotkaistiin ruuat ja sitten poikia hakemaan koulusta. Otiin kyytiin myös J & J ja suunnistettiin suoraan mummolle. Siellä odottelin hetken ja sitten lähdin tapaamaan Mikon opettajaa. Kivastihan sillä Mikolla koulussa menee. On kuulemma reipas ja aktiivinen tunneilla ja pidetty kaveri muiden keskuudessa.

Koululta hakemaan muksut pois mummolasta. J & J tulivatkin sitten meille pyörillä. Vilskettä on riittänyt.  Sain äsken kaikki ruokittua. Tälläkin hetkellä meillä on 8 lasta! Ja Nanna nukkuu sohvalla, hirveässä metelissä.Pitäis mennä herättelemään tytteli, muuten on nukkumaanmeno taas yhtä tappelua.

 

Enää 4 yötä ja sitten Lahteen KEIKALLE!  Ihanaa, Kerjääjät ihanaa! Ja Kaitsu lähtee mukaan ekan kerran! Pojat on buukattu yöksi Mikon kummeille, tytöt menee mummolaan.