Vauhdikas ja rentouttava viikonloppu takana. Perjantaina startattiin kotipihlata jo 8.20. Kaitsulla oli matkan varrella 5 paikkaa missä piti käydä. Lapset jaksoivat ihmeen hyvin. Matkalla välillä satoi räntää, välillä paistoi aurinko.

Mummin ja ukin luona oltiin puoli yhden aikoihin. Melkein heti jatkettiin Kaitsun kanssa matkaa, kun lapset ja Rodi jäivät mummin ja ukin hoiviin. Salossa poikettiin syömässä kebabit, nam. Ihmettelin, siinä jonossa, että ihan kuin joku tuijottaisi. Ja tunsinhan minä sitten sen tuijottelijan. Pois lähtiessään hän moikkasi minulle, entinen poikaystäväni vuosien takaa :)

Löydettiin sitten ihan hyvin sinne kylpylään. Vettä satoi kaatamalla ja auto jouduttiin jättämään kadun varteen. Meidän huone oli "laivahotellissa".Aivan ihana, suuri huone. Illalla kävimme syömässä ja kylpylässä lämpimässä vedessä lillumassa. Uni tulikin sitten  jo aikaisin, kymmenen jälkeen!

230574.jpg

230569.jpg

Aamulla heräsimme seitsemältä ja heti aamupalalle. Mulla oli maha aivan tajuttoman kipeä, enkä pystynyt syömään juuri mitään. Jouduin lähtemään takaisin huoneeseen nukkumaan, Kaitsun jäädessä syömään. Nukuin vielä tunnin ja mahakipu oli poissa. Kyllä harmitti, kun jäi ihana aamiainen syömättä. :( Kylpylässä vietimme aamupäivän ja puoli 12 lähdimme pois.

Raisiossa poikkesimme kauppakeskus Myllyyn shoppailemaan. Ja mun ostokset oli valtavat! Halloween-servettäjä, joululeimasin ja sydämenmuotoisia haaraniittejä! Pöh. Ja mä luulin, että siellä on jotain kivoja kauppoja. Kaitsu osti itselleen nahkatakin ja fleecetakin.

Neljän aikoihin oltiin mummilassa ja lapset olivat tietysti iloisia kun näkivät taas meidät. Olin reissusta niin väsynyt, että illallakin menin aikaisin nukkumaan.

Tänään tuli siskon perhe käymään mummilassa ja mummi laittoi meille isolle porukalle ruuan. Kotiin lähdimme ajelemaan puoli yhden jälkeen. Melkein koko matkan satoi vettä kaatamalla! Ei voinut juuri yli 90km/h ajella, ettei auto lähtenyt vesiliirtoon.Kotona olimme neljän aikaan. Ja voi kun oli mukava olla kotona. Varsinkin kun sisälämpötila oli 13 astetta! Ulkona 10. Meillä ei siis vielä ole keskuslämmitys päällä. Nytkin on sormet ihan kohmeessa kun tätä kirjoittelen. Takassa on tuli, eiköhän tämä torppa tästä illaksi lämpene. :)