Eilen olin niin reipas, etten avannut tietokonetta koko päivänä! Aika uskomatonta. Oli vaan niin paljon muuta hommaa. Mialla oli kerhon jälkeen kaveri kylässä. Tyttöjen kanssa leivottiin pipareita ja viinereitä. Tytöillä oli mahdoton kikatus päällä koko sen kolme tuntia mitä Johanna täällä oli. Huh huh.

Iltapäivällä kun olin hakenut Kimin koulusta, tyhjensin pakettiautosta polttopuukuorman. Se oli yksin aika rankaa ja sen takia olinkin illalla aivan veto poissa. Nukahdin tv:n ääreen jo puoli kymmeneltä. Nannalla tosin oli vauhti päällä eikä olisi käynyt nukkumaan vielä kymmeneltäkään.

Sängyssä mietin erästä työasiaa. Kylällä ois myynnissä yksi pieni kauppa, juuri sellainen mistä olen haaveillut. Mietin, mitä tavaroita ottaisin myyntiin jne. Mutta haaveeksihan se vain jää. Ei onnistuisi meidän perhe-elämä, jos molemmat vanhemmat olisivat yrittäjiä. En edes tiedä olisiko minusta yrittäjäksi, mutta tuo kauppa olisi juuri siltä alalta, mitä niin mielelläni teksin. Moni varmaan arvaa miltä ;)

Tänään aamulla reippaana taas vähän siivoilin. Sitten käytiin tyttöjen kanssa kaupassa ja haettiin pojat koulusta. Vien miehille rakennukselle ruokaa. Pyykkiä on tietysti pesty taas paljon. Onneksi se kuivausrumpu nyt toimii taas. Kiitos ihanan kätevän mieheni. (olen tästä varmaan hehkuttanut jo monta kertaa aikaisemminkin)

Lupasin paistaa lapsille köyhiä ritareita, siispä hommiin.