En jaksanut aikaisemmin kirjoitella, mutta vähän pitää tuosta lauantaista kertoa.

Aamulla leikin parturia ja leikkasin Kimin, Mikon, Mian, Kaitsun ja Nannan hiukset ;) Kimin hiusten kanssa eniten ongelmia, kun hän ei millään haluais ihan lyhyttä. Ja jos ne hiukset ei ole lyhyet ne nousee pystyyn ihan omituisesti. Oli tarkoitus ottaa ennen ja jälkeen- kuvat, mutta harmi kun ne jäi ottamatta. Sen verran tuli tuota muodonmuutosta, ainakin pojille.

Iltapäivällä vietiin Nanna mummoparkkiin ;) ja lähdin muiden muksujen kanssa elokuviin katsomaan Autot- leffaa. Ensin tietty haettiin Makuunista pussikaupalla irtokarkkeja. Puolessa välissä leffaa meinasin väkisin nukahtaa eli vähän mulla meni siitä ohi. Miaa alkoi myös väsyttää, eikä ois jaksanu kattoa loppuun asti. Hauskinta mun mielestä siinä leffassa oli ne autojen äänet eli Matti Kyllönen, Erkki Mustakari ja Mika Häkkinen. Ja sitten sellainen kohtaus, kun autot menivät pelottelemaan yöllä pellolla nukkuvia traktoreita ja ne keuli nuri pelästyksissään. Se sai mutkin nauramaan. :o)

Illalla oli vielä ohjelmassa poikien hiusten värjäys. Mikohan sitä ehdotti ensin ja samasta purkista riitti sitten kummankin pojan päähän. Väri on sellaista poispestävää eli 8 pesua kestää. Värin nimi oli hulluttelva aprikoosi :) Sellainen jännän oranssi. Ihan kivat tuli. Ei kyllä pidetty edes koko puolta tuntia sitä väriä päässä. Mialle yritin laittaa pari raitaa siitä väristä, mutta ne ei oikein näkyny, kun oli niin vähän aikaa.

Eilen ei sitten mitään erikoista tapahtunutkaan. Kaitsukin sai nyt sen flunssan. Eli aika tautisia ollaan koko porukka.