En keksinyt mitään otsikkoa. Sunnuntaista: ensin olin lasten kanssa vähän rakennuksella. Kannoin autosta loput lekasoraharkot, Kaitsu ja Vaari muurasivat samalla autotallin sokkelia. Saivat se sitten illalla valmiiksi. Lapset tekivät isoja hiekkakakkuja ja Nanna pissasi housuihin oikein urakalla :(

Mitäs muuta eilen tapahtui... Kirjoitin vastaselvitystä hallinto-oikeuteen Kimin koulukyytiasiassa. Sain se kirjoitettua, ihme. Pitää vielä tarkistuttaa se naapurissa ja pitäisi ottaa tuolta tieltä muutama kuva liitteeksi.

Lapsia oli illalla taas piha täynnä. Leikkivät kirkonrottaa. Se on kyllä kiva, että keksivät välillä ulkonakin tekemistä. Laitoin niille vähän voileipää ja mehua välipalaksi, että jaksavat. Seitsemän aikaan piha hiljeni.

Tänään oli sitten normaali maanantai. Miko lähti ensin taksilla kouluun, sitten vein Mian kerhoon ja Kimin kouluun. Nannan kanssa käytiin kaupassa ja sitten oltiin vähän aikaa mummolassa odottelemassa, että Mian kerho loppuu. Iltapäivällä hain pojat koulusta. Mia reippaana odotti sillä aikaa yksin kotona. Kim lähti melkein heti kaverinsa  luokse pyörällä. Mikokin kaipasi kaveria ja niinpä mentiin käymään kylässä koko loppu porukka. Miko leikki Kallen ja Matin kanssa ja Katja leikitti tyttöjä. Kyllä oli Mia onnellinen kun sai leikkiä nukkeleikkejä. Kotiuduttiin kylästä puoli seitsemän aikoihin. Nanna nukahti melkein heti sohvalle. Pojat lähtivät vielä naapuriin pihaleikkeihin. Sanoin että 15 yli 7 pitää tulla kotiin. Eipä ne muistanu. 10 vaille 8 kävin ne sitten hakemassa kotiin. Puoli 9 oli jo aivan hiljaista. Ihanaa.

Soitin tänään äiskälle ja kysyin, että onnistuisko se pitää 19-20 päivä lokakuuta vähän vapaata, kun pojilla on syysloma. Me mentäis silloin Kaitsun kanssa Naantalin kylpylään yhdeksi yöksi. Äiti lupasi kysyä. Mun pitää huomenna soittaa ja yrittää varata sitä sviittiä ja sitten ilmoittaa äiskälle, onnistuiko, niin hän voi sitten anoa sitä lomaa. Voi kun se onnistuisi! No meillä on kyllä aikaa maaliskuun loppuun asti käyttää se kylpyläyö. Ollaan siis se valmiiksi jo maksettu.

Huomenna ois ohjelmassa perhekerhoa ja yritän myöskin saada keittiön matot pestyä. On sen verran hyvää ilmaa luvannut, että saisin ne vielä kuivaksikin.