Aamulla lähdettiin käymään mummon ja tyttöjen kanssa markkinoilla. Ostin rinkeliä, niin kuin aina, possoja ja hunajaa. Käytiin myöskin ruokakaupassa. Kotimatkalla käytiin palauttamassa Mian kaverin unohtunut takki ja Mia jäikin sitten kaverin luokse leikkimään. Nanna halusi jäädä mummolle ja niinpä minä tulin yksin kotiin. Yksin en tosin ollut kuin 5 minuuttia, koska ensin tuli Miko koulusta ja heti perään Kim.

Iltapäivällä olin niin reipas, että kävin poikien vaatteet läpi vaatekaapista ja viikkasin puhtaat pyykit kaappeihin. Sitten pitikin jo hakea Mia. Menin hakemaan myös Nannaa mummolasta ja sainkin Nannan mukaan, mutta Mia jäi mummolle :) Neljän aikaan lähdin viemään Kimiä näytelmäkerhoon ja Miko halusi mennä Joonaksen luokse leikkimään. Kimiä vähän jännitti mennä kerhoon, mutta tykkäsi kyllä kovasti. Sillä aikaa kun Kim oli kerhossa, minä kiersin muutaman huonekaluliikkeen. Etsin meille nojatuolia. Kun koko perheen voimin katsotaan telkkaria, niin istumapaikat loppuu. Yhden aika kivan löysinkin, mutta en ostanut vielä. Käytiin myös Nannan kanssa kirjastossa palauttamassa yks Nannan tuhoama kirja. Vietiin ehjä tilalle.

Nyt illasta mulla alkoi taas koskea kurkkuun. Tuleekohan se flunssa sittenkin. Toivottavasti ei. Eilen eräs ystäväni jotui sairaalaan keuhkokuumeen takia. Kurjaa.