Viikonloppukin sitten meni jo. Koululaisten viimeinen lomaviikonloppu. Huomenna se koulu sitten alkaa. 

Lauantaina oli meidän hääpäivä. Kuusi vuotta tuli täyteen. Aamupäivällä käytiin ensin katsomassa koko perheen voimin moottoripyöriä. Kotkassa oli kansainvälinen Gold Wing-moottoripyörien kokoontuminen. Klo 11 pyörät starttasivat Kotkasta ja ajoivat Haminaan moottoritietä pitkin. Olimme yhdellä moottoritien ylikulkusillalla katsomassa. Todella upea ja vaikuttava näky. Pyöriä oli todella paljon. Monet ajajat vilkuttivat meille ja tööttäilivät. Nanna jaksoi vilkuttaa kaikille. Haminassa pyörät kokoontuivat RUK:n pihalle ja siellä niitä pääsi ihastelemaan lähemmin. Tarkoitti siis sitä, että  meidän miesväki pyöri innoissaan niiden ympärillä ja minä olin tyttöjen kanssa varjossa vähän kauempana. Sotilaskodissa käytiin sitten munkilla ja limulla. Kylläpä maistui munkit hyviltä, nam.

Pyörien ihastelun jälkeen käytiin vielä pyörähtämässä elomarkkinoilla ja sitten kaupan kautta kotiin. Kotimatkalla soitettiin mummolle, että jos oltais Kaitsun kanssa päästy kahdestaan juhlii hääpäivää, mutta ei onnistunut, koska mummo oli menossa mökille.

Eilen sunnuntaina, Kaitsu lähti aamusta tontille. Soitti sitten mulle myöhemmin ja pyysi auttamaan. Pakkasin tytöt ja Kimin autoon (Miko jäi naapuriin) ja mentiin tontille. Kannettiin loput lekasoraharkot valmiiksi autotallin pohjan ympärille. Oli kuumaa puuhaa. Aurinko paahtoi tosi lämpimästi. Muuraaminen jätetiin toiseen kertaan.

Iltapäivällä kolmen aikaan Kaitsu haki mummon meille lapsenvahdiksi ja päästiin Kaitsun kanssa juhlimaan sitä hääpäivää. Ensin käytiin ajelemassa Haminassa, sitten mentiin kävelemään Langinkoskelle. Olipa ihanaa kävellä kahdestaan ihan rauhassa kuunnellen kosken kuohuja. Syömässäkin käytiin ja kyllä oli ihanaa ruokaa Amarillossa. Nam. Ruuan jälkeen vielä käytiin vähän ajelemassa ja kaupassakin piti käydä, täydentämässä ruokavarastoja.

Tänään koitti sitten taas arki ja Kaitsu pakkasi auton kuuden aikoihin ja suunnisti jälleen kohti Keski-Suomea työkeikalle. Paluupäivästä ei ole tarkkaa tietoa.