Pääsin tänään käymään yksin kaupassa. Jee! Harvassa ovat kotiäidin ilot ;) Ensin suuntasin Suomalaiseen kirjakauppaan. Menin etsimään kierrealbumia. Oven edessä oli yksi poistokori, josta lähti mukaani skräppitarvikepaketti. Maksoin kympin ja siinä oli albumi, papereita, tarroja, liimaa ym. Aika kiva. Löysin sitten sen kierrealbuminkin. Se pyhitetään erään tietyn bändin keikkakuville... Lisäksi mukaani lähti yksi Fiskarsin kuviolävistäjä sekä boordilävistäjä. Olivat alennuksessa, niin pakkohan ne oli ostaa! Ei niitä sinnekään voinut jättää.

Tiimarista menin etsimään Mikon koulureppuun maskottia, mutta ei löytynyt. Sieltä matkaan lähti keräilykorttikansioon välilehtiä (ATC-kortteja varten). Mialle tarrakirja ja tarroja (oli -50%) sekä softis leimoja (myöskin -50%). Nyt täytyykin pysyä vähän aikaa poissa askartelukaupoista.

Käväisin häiriköimässä Päiviä apteekissa ja ilmoittamassa, että hengissä ollaan meripäivien jäljiltä :)

Sain mä sitten sitä ruokaakin ostettua. Koko kärryllisen. Meillä oli taas kerran kaapit tyhjinä. Oikein hirvittää, että miten paljon sitä ruokaa sitten menee, kun noi lapset on murkkuiässä! Kääk!

Muuta päivän ohjelmistoa on ollut pyykinpesu, ruuanlaitto, teltan purkaminen takapihalta ja tietysti netissä roikkuminen. Eli vakiokamaa.

Nannan meni jo yöunille klo 18.30. Ei nukkunut tänään päikkäreitä. Eilen meni nukkumaan 19.00 ja nukkui aamu kahdeksaan asti.