Aurinkoisen päivän kunniaksi, päätin lähteä lasten kanssa katsomaan Hamina Tattoota. Haettin mummokin mukaan, joka lähtikin ihan mielellään. Aikaisemmin kun ei ollut päässyt käymään. Auto vietiin parkkiin Tervasaareen ja ensin kierrettiin siellä. Seurattiin mm. tämän ison sonnin valmistumista

139720.jpg

Suunnittelijana Liina Lång (ent. Miina Äkkijyrkkä) joka oli myöskin tekemässä sonnia. Kuva on vähän hämärä, mutta taiteilija on tuo punavaatteinen ihminen keskellä.

Lapset tahtoivat tietysti jäätelöä. Isommat saivat pehmikset, jotka maksoivat törkeästi 2,50! Oli ne kyllä aika isot. Nanna sai tyytyä mehujäähän.

139724.jpg

Tattoo-junalla siirryimme sitten keskikaupungille ja se kyyti olikin sitten lasten mieleen. Nannasta varsinkin tosi jännää! Kaupungilla käytiin ensin moikkaamassa lasten tätiä kaupassa ja tarttuihan sieltä tietysti aletangosta lapsille vaatteita mukaan. Alle 30 meni ja ostin takit Nannalle ja Kimille, Nannalle farkut, Mikolle collagehousut ja Mialle hiuslenksun. Ei siis paha!

Lapset ja mummo menivät leikkipuistoon ja minä kävin sillä aikaa hakemassa kaupasta vähän syötävää ja juotavaa, sekä SEN lipun Lippupisteestä. Torilla etsittiin ensin vessaa ja sitten katsoimme hetken venäläistä esiintyjäryhmää. Mia ihastui ikihyviksi, eikä ois lähtenyt pois millään!

139725.jpg

139722.jpg

Sitten olikin jo kotiinlähdön aika. Tattoojunaan emme ehtineet ja kävelimme sitten autolle. Oli oikein mukava päivä. Oishan siellä kauemminkin ollut, mutta eihän lapset jaksaneet. Ja varsinaiset konsertit menivät sivu suun, kun olimme aina väärässä paikassa väärään aikaan. Mummolle ainakin oli ikimuistoinen päivä.