Arki taas alkanut. Viikonloppu meni hujauksessa. Perjantaina ensin tyhjensin asuntoauton Kaitsun jäljiltä. Auto lähti viikonlopuksi lainaan. Sitten pakkailin meidän tavarat leiriä varten. Neljän aikoihin starttailtiin koko perhe, Rodi mukaan luettuna, leirille. Matkalla satoi vettä, mutta onneksi sade lakkasi juuri kun päästiin perille. Valittiin sitten kämppä meidän porukalle. Vaihtoehtoja ei ollutkaan paljon, koska kaikkiin huoneisiin ei saanut viedä koiraa. Lapsilla oli ihan "oma" huone ja meillä Kaitsun kanssa oma. Illan ohjelmassa oli  tervetulokahvit, saunomista ja makkaranpaistoa. Mä menin lasten kanssa nukkumaan kymmenen aikoihin, Kaitsu jäi kaljottelemaan muiden kanssa nuotiolle.

Lauantaina oli sitten perinteistä leiriohjelmaa. Petaque-ottelu naiset vastaan miehet, syömistä, luontopolkua jne. Nukuttiin myöskin hyvät päikkärit Kaitsu, Nanna, Mia , Rodi ja minä. Pojat touhusivat omiaan. Pelailivat ja kävivät soutamassa. Illalla taas saunottiin ja uitiin. Sain Nannan menemään jo Kaitsun kanssa, niin pääsin sitten itsekin vähän uimaan. Vesi ei ollut hirveän lämmintä, 20 asteista. Saunan jälkeen iltanuotiolle makkaransyöntiin. Sieltä lähdettiinkin aika pian pois, koska porukka oli sen verran tukevassa humalassa, että ainakin Miaa alkoi pelottamaan! Mua ärsytti suunnattomasti. Kaitsukaan ei osallistunut kaljanjuontiin, koska sitä närästi. Hah. Niinpä sekin kömpi aikaisin kämpille, ei jaksanu kuunnella kännisten örinöitä.

Sunnuntaina aloin siivoomaan kämppää jo aikaisin ja ajattelin, että lähdetään ajoissa pois. Mutta oltiinkin sitten loppuun asti. Pojat halusivat vielä uida ja meloa. Ja kävi Miakin aamupäiväuinnilla Kaitsun kanssa. Leirin järjestäjä, urheiluseuran puheenjohtaja, piti lopuksi puheen, jossa sanoi, että tämä taisi jäädä viimeiseksi leiriksi. Hänkään ei oikein tykännyt moisesta menosta. Kyse oli kuitenkin perhe-ja nuorisoleiristä.  Keski-ikä taisi olla nyt jotain 45-50, ja suurinosa harrasti ainoastaan pullon kallistelua. Neljän aikoihin taidettiin sitten ajella kotiin päin. Oli tarkoitus mennä Heinolaan katsomaan Lordia, mutta ei sitten mentykään. Kim muisti sen sitten vasta illalla ja oli tietysti harmissaan.

Siitä olin tyytyväinen, että Rodi käyttäytyi yllättävän hyvin koko ajan! Olin todella hämmästynyt. Koiria oli leirillä yhteensä 4, kaksi urosta ja kaksi narttua. Minkäänlaista rähinää ei tullut ollenkaan, eikä Rodikaan hirveesti narttujen perässä vouhottanut. Kyllä mulla on sitten kiva koira! :)