Nyt sitä luonnon kaipaamaa sadetta tulee, vihoinkin. Ja tietysti tänään, kun ajattelin, että keksin lasten kanssa jotain kivaa tekemistä. Ajattelin vähän kotikaupunkikierrosta. Se jäänee nyt toiseen päivään. Kim haluaisi kovasti lähteä katsomaan Karvinen 2- elokuvaa. Se meneekin tänään klo 13 ja 15.15. Myös Mia ja Miko haluaisivat mennä. Ikäraja on 7/5 eli pojat kyllä pääsisivät keskenään, mutta mun pitäis mennä Mian mukaan. Se ei taas onnistu, jos en saa Nannaa hoitoon. Ja Nannaa ei saa hoitoon (lue Mummolle) jos nämä ovat mökillä. Ja mulla itselläni ei ois kauheeta hinkua lähteä katsoo tota Karvista, ekassa osassakin nukahdin sinne leffateatteriin! :o)

Pitää patistaa pojat siivoomaan huonettaan. Jos saavat sen siivottua, niin sitten voisin luvata sen leffakäynnin. Sanoin myös, että saavat maksaa omasta lompakostaan nuo liput. 7 euroa näytti maksavan. Mun rahat eivät ehkä riitä 4 lipun ostamiseen...pitää tarkistaa saldo...

Katsoin netistä, että Urhon Ajot alkavat virallisesti 11.30 eli vajaa tunti aikaa. Kaitsu ei ole ilmoittanut mitään, saivatko ne auton kuntoon. Ja ovatko pärjänneet aika-ajoissa. Mahtaakohan Ahvenistolla sataa...?Voi olla aika rankkaa ajaa sateessa.