Tulin juuri raksalta. Minäkin kannoin korteni kekoon pitkästä aikaa. Ja kirjaimellisesti kannoin. Nimittäin lekasoraharkkoja autotallin sokkeliin. Kaitsu hävisi välillä muihin puuhiin ja tuli takaisin kun olin saanut yhden kerroksen harkkoja kannettua. Kim auttoi hieman, sen minkä jaksoi. Mut lähtettiin välillä hakemaan harkkosahaa rautakaupasta. Ekassa ei ollut, ajoin sinne turhaan. Toisessa sitten onneksi oli. Nyt miehet siellä yrittävät muurata niitä harkkoja. Tällä hetkellä mua ei tarvita.  Otin kuviakin raksalta, kunhan saan ne kamerasta koneelle, laitan tännekin. Pitäisi varmaan laittaa myös paikalliseen sanomalehteen, niin ei tarvitsisi kyselijöille vastata, että ollaanko jo kohta muuttamassa!

Odotan, että Mia tulee kaverinsa synttäreiltä. (muut muksut ovat mummolassa) ja sitten lähdetään Mian kanssa käymään kaupassa. Vien myös postiin sen valituskirjelmän. Pitää laittaa se kirjattuna, että varmasti menee perille. Postiin kun ei nykyään voi oikein luottaa...

Pitääkin käydä Prismassa kaupassa. Saan valokuvat.... Ai että odotanko innolla!!?? Saa nähdä minkälaisia heilahtaneita otoksia viime perjantailta on tullut. En ole vähään aikaan kuvannut "tavallisella" kameralla, niin ei tiedä yhtään mitä niistä kuvista tuli.