Klo 18.40 starttasi EP Salosta ja siskolikan kanssa hypättiin kyytiin. Tukat oli tällingillä ja vaatteet valittu viimesen päälle. Paitsi mitä mua nyt otti päähän, kun tilaamani paita ja koru eivät sitten ehtineetkään tulla! Kilisevät matkaeväät oli kassissa ja jano iski heti kaupungin rajan jälkeen :)

Matka Turkuun sujui leppoisasti. Turussa aurinko paistoi (ja tuuli kylmästi). Jokirantaa käveltiin ja pidettiin nestetasapainoa yllä. Käytiin katsomassa ensin jokilaiva Cindyssä, mutta ei sitten jääty sinne. Kierreltiin vähän aikaa kaupungilla ja sitten otettiin yhdet Amarillossa. Sen jälkeen valuttiin taas jokirantaan. Kello tais olla puoli 10 kun mentiin festariportista sisään. Lavalla oli Markku Aro. Apua! Yök! Otettiin yhdet pienet ja mentiin telttaan kuuntelemaan karaokea, sekin oli Markku Aroa parempi vaihtoehto. :)

Aron jälkeen esiintyi vielä hetken Tarja Lunnas ja Varjokuva. Televisiokamerat kuvasivat Kesäillan valssia. Porukkaa oli paljon tanssimassa.

Sitten Varjokuva ilmoitti, että seuraa hetken tauko. Kohta lavalle astuu Lauri Tähkä & Elonkerjuu! Vanhukset alkoivat pyrkiä pois ja me siskon kanssa vastavirtaan ryysittiin lavaneteen, maksoi mitä maksoi. Muita "häjyjä" tuli myös lavan eteen seuraamaan roudausta.

Roudauksessa meni melkein puoli tuntia. Mutta mikäs siinä oli odotellessa. Laurikin vilahti lavan takana ja voi sitä fiilistä! Kun homma oli ohi, jännitys tiivistyi ja porukkaakin oli kerääntynyt ihan kiitettävästi. Ensin lavalle saapuivat Antero, Lenni, Simo ja Johanna. Ekat rytmit pamahtivat ilmoille ja Laurikin pomppasi lavalle. Meikäläiseltä herahti kyyneleet silmiin! Siis oikeesti. Aivan mahtava fiilis. Tietysti etanolilla oli hieman osuutta asiaan, mutta silti! Kaks ekaa biisiä pyyhin kyyneleitä ja lauloin täysillä mukana. Ja tietysti yritin sumein silmin ottaa kuviakin.

Keikka oli aivan mahtava! Vieläkin menee kylmät väreet pitkin selkää kun sitä ajattelee. Pojat + Johanna soittivat monta biisiä Komia on aina Komia levyltä, sekä tietysti tästä uudelta Maailma on renki. Valitettavasti vain yksi encore, koska lavalla piti olla hiljaa 00.30. Viimeisen biisin aikana Lauri kipusi korkealle lavarakenteisiin ja sai meidän sydämet läpättämään vielä kovempaa. Ja keikan lopuksi eturiviläisiä kiitettiin kädestä pitäen, eli sain minäkin osani Johannan, Simon ja Laurin kultaisesta kädenpuristuksesta (oikeastaan vain läpsäyksestä) :oD

Ja "krääsämyyjältä" (niinkuin Lauri kauniisti myyjästä puhui) ostettin tietysti fanipaidat. Siskon kanssa valittiin "kultasalmiakki" paidat. Komiat on!

Tätä täytyy saada lisää! Seuraava lähin keikka ois Järvenpäässä 28.7. Mitenhän se tuolle miehelle esittäis.... On nimittäin Meripäivät samaan aikaan.

No keikan jälkeen siirryttiin vielä jokilaivaan, jossa istuttiin "herra seurassa" siihen asti että meidät ajettiin ulos. Siirryttin vielä yhteen kapakkaan joen toiselle puolelle, jossa myöskin oltiin valomerkkiin asti. Klo 3.00 bussilla sitten kohti Saloa, yksi "herrasmies" mukana, joka välttämättä halusi lähteä katsomaan kummityttöään aamuyöstä, heh. (mikä ylläri siskon miehelle!) Ja neljän jälkeen nukkumaan. Vanhakin jaksoi hyvin! Sai sen verran energiaa tuosta keikasta!

Laitan muutaman kuvan, kunhan saan niitä digimuotoon.