Tuossa viikonloppuna uhosin, että aloitan taas pisteilemään ja pudottaa painoa. Miko kyllä sanoi, että ei mun tarvitse laihduttaa, en ole pulloa. Voi suloista poikaani, yrittää olla äidille mieliksi. Totuus on se, että pojatkin jo muistavat, että kun äiti laihduttaa, kotoa loppuu kaikki herkut! ;)

Lauantaina leivoin pullaa ja söin sitä urakalla. Illalla käytiin mäkkärissä. Eilen oltiin naapurinpojan synttäreillä, päivällä grillattiin ja illalla vielä mätettiin pizzaa suupielet rasvasta tirskuen. Ihan kuin Suurin pudottaja ohjelmassa, sai vielä viimeisen kerran syödä herkkuja niin paljon kuin jaksoin.

Tänä aamuna kävin sitten kiltisti vaa'alla (näytti taas huimia lukemia), kaivoin esille pistevihkosen ja söin hillityn aamupalan. Kuppi teetä maustettuna lusikallisella hunajaa, kaksi palaa ruisleipää ja päällä vain tomaattia, 1,5 dl mansikkakiisseli. Yhteispisteet 3,5.

Kesällä on kyllä ihan silkkaa itsekidutusta laihduttaa. Miten voin vastustaa kaikkia ihania uutuus jäätelöitä (onneksi olen jo aika montaa ehtinyt maistaa :)) ja grilliherkut, mitä mä nyt grillaan! Ja uudet perunat ja silli! Onneksi jäätelöistäkin löytyy vähärasvaisia ja sokeroimattomia vaihtoehtoja. Ingmannin vähärasvainen suklaatuutti 1,5 p. Ja se on hyvää! Grilliin voi laittaa kasviksia, mm. maissia, munakoisoa, kesäkurpitsaa, tomaattia ja bataattia. Kokeilin eilen, oli ihan ok. Nanna tykkäsi, muut lapset eivät. Ja tietysti vaikka kalkkunanakkeja voi grillata tai jonkun kevyen grillimakkaran.

Itsekuristahan kaikki on kiinni ja oikeista ostopäätöksistä kaupassa. En uskalla asettaa kovia tavotteita. (Haaveilen, että syyskuuksi kun/jos menen töihin, olisi lähtenyt 10 kg ja jouluksi 15 kg) On ehkä parempi asettaa pienemmät tavoitteet, kunhan nyt ensin vaikka 3 kiloa  kuukaudessa. Mutta mä pelkään, että repsahdan jo viikon jälkeen. Mihin on kadonnut se itsekuri, jonka avulla laihdutin 3 vuotta sitten 18 kiloa!? Silloin aloitin heinäkuun viimeisenä päivänä. Pitää varmaan pyytää Kaitsua ottamaan musta karmeita valokuvia ja pistää ne jääkaapin oveen. Ei varmaan tee ruokaa mieli kun niitä katselee.