Sain sentään jotain järkevää tänään aikaiseksi. Vihdoin ja viimein on meidän uusi puutarhakalusto öljytty! Tosi kova homma oli pöydän ja penkin öljyämisessä. Huh. Nyt kun vielä joku tekis sen pation valmiiksi, mihin ne on tarkoitus laittaa. Saa nähdä tuleeko siitä mitään. Ne ritilät mitkä meidän piti hakea yhdestä romukaupasta on varmaan jo poltettu. Siitä on sentään jo kuukaus aikaa kun niistä oli puhetta.

 

Kävin tänään moikkaamassa tuttuja, jotka kohta muuttavat paikkakunnalta. Vein läksiäislahjaksi Partyliten kaksi votiivisomistetta ja votiivikynttilöitä. Kukapa ois arvannu ;) Meidän pojat saivat PS1:n varaosiksi ja pari peliä mukaan. Olivat tosi tyytyväisiä. Mä sain kassillisen vaatteita, joista tosin ei ollu mulle mitään sopivia tai mieleisiä. Kyllä harmittaa kun muuttavat. Ei olla tunnettu vielä montaa vuotta, mutta ollaan silti Pian kanssa aika samalla aaltopituudella. Johtuiskohan siitä, että meillä on ikäeroakin vain pari viikkoa. :) Luvattiin kuitenkin pitää yhteyttä.

 

Huomenna on sitten ne koulun kevätjuhlat. Aamulla heti klo 8. Jippii! Siinä onkin tekemistä, että saadaan tämä porukka ajoissa koululle ja mielellään vielä siististi puettuina. Pitää mennä katsomaan vaatteet valmiiksi.