Äitinä odotan koulun loppua. Ei tarvitse herätä aikaisin aamulla! :) Tänä aamunakin olin todella väsynyt. Pojat sitten tulivat patistamaan mut sängystä, kun halusivat tietää mitä vaatteita laittavat päällensä.

Aamu sujuikin eilisten juhlien jälkien siivoomisessa, siis lähinnä tiskiä riitti reippaasti. Pyykkiäkin piti pestä, kun ei satanut. Kaupassa käytiin tyttöjen kanssa pikaisesti ja mummolle palautettiin lainassa ollut kakkuvuoka. Sitten loppupäivä menikin "rättisulkeisissa". Eli viikkasin vaatteita kaappii. Mia auttoi mua vetämään lakanat.

Sain jonkin mielenhäiriön ja aloin siivota vaatehuonetta! Ja taas lähti roskiin pari pussillista Kaitsun ja mun kamalia vaatteita, joita ei ole pidetty vuosiin. Ja yksi pussillinen odottaa vientiä joko Fida-kirppikselle tai UFFelle.

Sain myöskin siivottua askartelutarvikehyllyni ja nyt sieltä ei tule roinat heti niskaan kun astuu vaatehuoneeseen ;) Hyvä minä. Olenkin tuota siivousta suunnitellut jo kaksi kuukautta. Tällaiset extempore jutut ovat tehokkaimpia.