Eli tiivistelmä vappuviikonlopusta lyhyesti:

Lauantaina käytiin herättämässä punainen farmari Volvo henkiin ja vietiin auto lainaksi Sannalle ja Markolle. Lähtivät katsomaan koiraa Espoosta. Samalla reissulla käytiin pikaisesti kaupassa tekemässä mm. vaippaostoksia.

Sunnuntaina Kaitsu vei Bemarin hallille ja sillä aikaa kävin lasten ja Rodin kanssa nopeasti Janhusella pikavisiitillä. Haettiin juomavettä (meidän kaivossa vesi sekaisin) ja Rodi ja Stella saivat vähän aikaa leikkiä. Kutsuin Janhuset maanantaiksi meille Mian nimpparikahveille.

Iltapäivällä Sanna ja Marko palauttivat auton hallille ja nähtiin heidän koira. 3-vuotias rotikkauros Dimmu, joka ei tykännytkään sitten Rodista yhtään. Harmi. Toivottavasti kuitenkin tottuisivat jossain vaiheessa, jos Dimmu nyt heille jää. Muuten meiltä meni hyvä koiranhoitopaikka. :(

Kotona pelattiin mölkkyä ja Kaitsu soitti Lasselle, että tulevatko he meille mölkyttelee. Me saunottiin aikaisin ja kuuden jälkeen Janhuset tulivat meille grillaamaan. Lapset sitten pelasivat sitä mölkkyä. Nanna oli vapunaattona vähän kipeä, kuumeessa. Nukkui suurimman osan päivästä, mutta jaksoi kyllä hillua grillimajassa yhdeksään asti illalla.

Mulle maistui kuohuviini oikein hyvin! Ja joskus yhdentoista aikoihin nukahdin sohvalle. Vieraat olivat lähteneet kymmeneltä. Yöllä olikin aivan karsee olo. Päätä ei särkenyt eikä ollut pahoinvointia, mutta tuntui että sydän löi 1000 kertaa minuutissa. Pari tuntia valvoin ja sitten helpotti ja sain nukutuksi.

Vapunpäivänä paistoin aamusta munkkeja, koska olin kutsunut Reijan porukan nimpparimunkeille. Mutta sitten päivänsankari voikin huonosti eli Mia oksensi pari kertaa ja valitti mahakipuaan. Eli Mikolta peritty vatsatauti iski Miaan. Mummo ja Vaari kävivät tuomassa lahjan, mutta Mia ei jaksanut kauaa olla pystyssä. Meni nukkumaan ja nukkui muutaman tunnin.  Nannakaan ei ollut vielä ihan kunnossa, taisi olla vielä vähän lämpöä. Illalla vielä grillattiin ja ahmittiin niitä munkkeja!