Oltiin eilen illalla koko perheen kanssa (ihme sinäänsä!) kyläyhdityksen järjestämissä urheilukilpailuissa. Lajeina olivat tonkkapallo, saappaanheitto ja mölkky ;) Meiltä osallistuivat kaikki muut paitsi Nanna ja menestystäkin tuli. Mia oli 4-vuotiaiden sarjassa toinen. Miko oli 7-vuotiaiden sarjassa toinen (hirvee itkuhan siitä seurasi, kun voittoa ei tullut). Kim oli 10-vuotiaiden sarjassa ensimmäinen. Kaitsu oli miesten sarjassa toinen. Ja minä, nyyh, jäin ilman sijoitusta. Mutta mukavaa oli. Aika vähän oli porukkaa vaikka ilmakin oli ihan hyvä. Makkaraa ja mehua sai ostaa euron hintaan. Niistä saatu tuotto käytetään koululaisten hyväksi. Kouluun hankitaan uusia pesäpalloräpylöitä. Musta on kiva osallistua noihin kyläyhdityksen tapahtumiin ihan kannatuksenkin vuoksi. Ja näkeehän siellä sitten tuttuja.

 

Tänään oli sitten vuorossa koulun perinteinen jalkapallo-ottelu aikuiset vastaan lapset. Lapset voittivat tänä vuonna 4-2. Oltiin siellä tyttöjen kanssa katsomassa. Mentiin reippaasti polkypyörällä. Tai siis minä ajoin ja tytöt istuivat kyydissä. Tulipa sitten liikuntaa tällekin päivälle.:)

 

Miko meni suoraan eskarista kaverinsa Micon luokse. Illalla kuudelta on Mian kerhon kevätkirkko. Sinne pitäisi mennä.  Saa nähdä millä autolla mennään. "Mun" autolla kun ei sais ajaa, kun siinä on  joku osa rikki. Ei sinäänsä haittaa ajamista, mutta voi rikkoa toisen osan, mikä tuleekin sitten vähän kalliimmaksi.