Mä olisin siinä lajissa kyllä aika hyvä, jos vaan ois paljon rahaa :) Ihan pakko oli käydä tänään katsomassa, että josko sittenkin ostaisin jotain uutta sinne ristiäisiin. Onneksi mun shoppailupaikat on edullisia ;) Anttilasta lähti mukaan uusi puolihame, rintsikat ja  kesäksi caprihousut. Mä en ole ihan varma, että mikä paita tuon hameen kanssa käy, mutta en kuitenkaan ostanut mitään uutta.

Kävin myös ostamassa vauvalle ristiäislahjan. Mulla ei ollut mitään ideaa kun menin lahjakauppaan. Siellä oli aika ihania pieniä rasioita ekaa hammasta ja ekaa hiuskiehkuraa varten. Päädyin kuitenkin perinteisempään sääntölippaaseen.

Kävin puolenpäivän aikaan Nannan ja Rodin kanssa melkein tunnin lenkillä. Jätin Nannan ulos rattaisiin nukkumaan, mutta eihän tuo mokoma kauaa nukkunut. Miko ei "jaksanut" lähteä mukaan, mutta jaksoi kuitenkin polkea mummolaan pyörällä. :) Kohta pitää lähteä taas liikenteeseen. Kim menee ilmottautumaan pesäpallokouluun ja Mikon pitäisi mennä kaverin synttäreille puoli kuudelta Heseen. Eli vauhdikasta menoa tiedossa.