Olen siis todellakin viimeksi kirjoitellut viime lauantaina! Siispä tässä pikainen kertaus menneestä viikosta.

Sunnuntaina 21.5. kävimme sitten Kimin kanssa päivystävällä lääkärillä. Ja angiinahan se pojalla oli. Maanantain Kim oli vielä kotona, kun sunnuntaina oli vielä vähän lämpöä  ja kurkku oli tosi kipeä. Maanantaina hain Mikon eskarista, haettiin Mikon synttäritarvikepaketti postista( josta poika oli aika innoissaan), hain reseptit työterveydestä ja käytiin pikaisesti kaupassa. Mia ja Kim olivat keskenään sillä aikaa kotona. Kotimatkalla haettiin tuttavaperheen poika iltapäiväkerhosta loppupäiväksi meille.

Tiistaina aamupäivästä mentiin tyttöjen kanssa kyläilee pyörällä. Takasintulessa sitten minä kastuin ja työt eivät. On se hyvä tuo pyörän peräkärry. Tytöt tykkäävät kovasti olla kyydissä. Tiistai-iltana oli odotettu heti, pääsin katsomaan UIT:n uutta esitystä Lisää Letkua. Lähdettiin bussilla 16.30. Vettä satoi kaatamalla. Onneksi Helsingissä ei enää satanut. Käytiin syömässä ennen esitystä. Käytiin tsekkaamaasta paikkakartasta meidän paikat ja huomattiin, että istuttiin Kaitsun kanssa kyllä samalla rivillä, mutta käytävä oli meidän välissä! Tylsää. Minä istuin sitten Kimin entisen hoitotädin vieressä. Hauskahan tuo Lisää letkua oli, mutta ei ehkä niin hauska kuin viime vuotinen Aikuisten oikeesti. Tiina Lymi oli taas hyvä ja hänellä olikin paljon rooleja. Laura Voutilainen oli loukkaantunut samoin toinen, hieman tuntemattomampi naisnäyttelijä, jonka nimeä en nyt muista. Se oli sääli. Olisin mielelläni kuunnellut Lauran laulua. Lari Halme oli taas yhtä ihana kuin ennenkin, varsinkin Tarjaa esittäessään ihan hervoton.Olisin vain toivunut hänelle lisää aikaa lavalla. Ja aina niin iki-ihana Puntti Valtonen!! Tuli nyt sitten nähtyä Puntin paljaat pakarat, kun herra tanssahteli hameessa, ilman housuja! :)) Arvi Lind oli myöskin hyvä. Aika pieni mies. Eipä olisi tuota tiennyt pelkän tv:n välityksellä. Hyvin Arvi pysyi tansseissa mukana ja laulukin sujui, vaikka laulaja ei olekaan. Kaiken kaikkiaan ihana teatterielämys taas kerran. Nyt vain odotan uutta vuotta, että näen tuon saman tv:stä. :)

Keskiviikkona oli sitten se päivä, jolloin minulla oli keskusteluaika pomon kanssa klo 14. Olin perillä työpaikalla hyvissä ajoin, tapani mukaan. Ehdin siinä muutaman työkaverin kanssa jutellakin. Koska pomo ei tuntenut minua entuudestaan, käytiin läpi tähän astinen "historiani" eli koulutus, työt jne. Esitin sitten toiveeni, että pelkkää iltavuoroa en halua tehdä ja mielummin toisessa toimipisteessä. Pomo ei varsinaisesti tyrmännyt ideaa, mutta ei myöskään sanonut että se onnistuu. Lupasi ilmoittaa asiasta elokuun alussa. Eli jos järjestyy aloitan työt sitten 18.9., jos ei haen vielä hoitovapaata ensi syyskuuhun asti. Sitten mulla on vielä vuosi aikaa etsiä uutta työpaikkaa. Juttelin myöskin uudesta atk-systeemistä, siitä vastaavan kanssa ja sain  nipun ohjeita kotiin luettavaksi. Koulutukseenkin pitäisi mennä vielä ennen syksyä. Oli vähän omituinen olo kun menin ulos. Keskustelu ei mennyt ehkä ihan niin kuin olin kuvitellut. Olin ollut ehkä omassa mielessäni liian optimistinen.