Tänään oli Mian kerhon kevätjuhlat. Aamulla klo 9. Haettiin mummokin mukaan juhliin. Nämä taisivat sitten olla viimeiset seurakunnan päiväkerhon kevätjuhlat, joita tässä perheessä juhlitaan :( Siis siinä tapauksessa, jos nyt astun takaisin työelämään. No, joka tapauksessa oli ihan perinteiset juhlat. Lapset lauloivat, esittivät rivitanssia ja sarjakuvasankari-laulun. Mia sai esittää siinä mannekiini Bettiinaa. Sitä Mia oli odottanut. Kerrankin sai olla hienona.( Joulujuhlien katkera paikka oli, kun Mia joutui esittämään kärpässientä vaikka ei ois millään halunnut :) )Itku tuli nytkin kerran, kun Mia oli kerran väärässä paikassa ja ois pitänyt ottaa "väärän" tytön kädestä kiinni. Halusi tietenkin olla kavereidensa välissä! Lopuksi aikuiset saivat kahvia ja lapset mehua. Tunnin verran meni koko toimitukseen. Lahjaksi Mia antoi kerhotädeille ruukkukrysanteemit ja omatekemät kortit. Annettiin nyt lahja sille "ilkeällekin" kerhotädille. (Sille josta minä tein valituksen ennen joulua.) Mian mielestä tuokin kerhotäti on ollut ihan kiva. Vielä on jäljellä kevätretki ja kevätkirkko, mutta varsinaisista kerhopäivistä tämä oli viimeinen. Mialle tulee pitkä kesä, kun ei pääse kerhoon. Pitää ilmeisesti vierailla kavereiden luona välillä ja pyytää tyttöjä meillekin kylään.

Ensiviikolla olisi tiistaina päiväkodin kevätjuhla, jossa muistetaan erityisesti eskarilaisia. Me ei valitettavasti sinne päästä, koska ollaan Kaitsun kanssa menossa Peacokiin Linnanmäelle.

Koulun kevätjuhlat ovatkin sitten vasta 3.6. ja kivasti aamulla klo 8! Mä en voi käsittää, miks sinne pitää mennä niin aikaisin. Tosi kiva aamulla pukea lapsia kukonlaulun aikaan juhlavaatteisiin.