Lauantaina vein Mian klo 12 kaverin synttäreille. Sitten mentiin Mikon ja Nannan kanssa hakemaan Kimiä kummisedältä. Oltiin siellä kyläilemässä niin kauan, että voitiin hakea Mia. Nanna oli innoissaan kun sai leikkiä kissojen kanssa. Meidän oma Kisu kun ei enää viitsi leikkiä. Mutta toisaalta Nannan nenä alkoi vuotaa siellä kyläpaikassa. Näytti vähän siltä, että kissojen karvat ja pöly ärsytti!

Nanna nukahti autossa ja ajatteli, että saakin sitten nukkua päikkärit. Kannoin Nannan sisään. Ei olisi pitänyt. Tietysti heräsi, eikä käynyt uudestaan nukkumaan, kun nalle oli joutunut hukkaan! Sitä etsittiin ja etsittiin, mutta ei löytynyt. Vihdoin ja viimeinen nalle löytyi tänään, pukuhuoneesta vaatteiden alta!! Kyllä sitä pari päivää etsittiinkin joka paikasta, paitsi tosin sieltä vaatteiden alta :)

Neljän aikoihin lauantaina mentiin sitten toisille synttäreille ja siellä oltiin seitsemään asti. Mia nukahti heti kun tultiin, ei ehtinyt edes saunaan.

Eilen tyhjensin akvaarion. Kalat vein jo perjantaina lahjaksi :) Tuli mitta täyteen. Mä en alunperinkään halunnut sitä akvaariota ja vain minä siivosin sitä ja ruokin kalat.

Ja eilenhän oli tietysti virpomispäivä. Lapset lähtivät virpomaan puoli 11. Eivät päässeet kuin kolmeen taloon tässä kylällä, vaikka laskin että 10 paikkaa olisi ollut. Kävivät sitten myöhemmin kauempana kolmessa paikassa.

Illalla lähdettiin koko perhe käymään rakennuksella. Tehtiin pihaan vähän ojia sulamisvesille. Pihalla olikin mielettömiä vesilätäköitä. Lapset uittivat niissä yllätysmunien kuoria. Nanna oli innoissaan ja olikin tosi märkä ja kurainen kun tultiin kotiin. Oishan siellä ihan kiva asua, siis jos talo ois valmis! Tuntuu taas niin ahdistavalta nämä pienet nurkat täällä kotona. Plääh!

62810.jpg

62811.jpg