Eilen oli ihana ilma. Sain jo vähän pihaa haravoitua.  Postinkantaja toi ison ihanan kynttiläpaketin. Pussitin kynttilät asiakkaille pihalla. Itsellekin tuli kaikkea kivaa uutta.

Iltapäivällä hain Kimin sen luokkakaverilta ja samalla vein parit kynttilät uusille omistajille.

Viiden jälkeen jätin lapset Kaitsun kanssa kotiin ja lähdin Jaanalle lastenvaatekutsuille. Kyseessä oli taas Vauhtivarvas-kutsut. (löytyy netistä www.vauhtivarvas.com) Kaikille piti tietysti jotakin. Pojille lähdinkin sortseja etsimään ja löysinkin kivat 3/4-housut, joista Kimin housuista pystyi lahkeita vielä lyhentämään. Mia sai Lumikki-paidan ja Nanna vaaleanpunaisen t-paidan. Hyvät ostokset alle viidellä kympillä. Ajattelin itsekin emännöidä vaatekutsut vaikka loppukesästä.

Illalla tein vielä täytekakkua perhekerhon vappubileisiin. Sain sen valmiiksi puoli yhdeltätoista! Mulla oli eilen onneton leipomispäivä. Tein kaksi kakkupohjaa joista toinen epäonnistui täysin ja toinenkin lässähti. Vika oli ihan itsessäni kun en laiskuuttani etsinyt ohjetta vaan laitoin aineita vähän summamutikassa.

Tänään oli sitten ne kerhon bileet. Tytöt pukeutuivat tietysti prinsessoiksi ja minä tietenkin unohdin kameran kotiin!

Kerhon jälkeen mentiin koululle Kyvyt esiin-juhlaan. Siellä koululaiset saivat esittää itsekeksimää ohjelmaa. Ohjelmassa oli taikatemppuja, monta laulu- ja tanssiesitystä, näytelmää ja miekkailua.  Kuudesluokkalaisilla oli hauska muotinäytös ja opettajatkin esittivät kivan laulun. Nanna vaan olisi myöskin halunnut ilmeisesti esiintyä ja osa ohjelmista meni vähän sivu suun, kun piti juosta käytävässä Nanna perässä ja kerätä mm. jalkapalloja pihalta... Sitten Nanna kävi käsiksi rehtoriin, keittäjään ja loppuajan vietti talonmiehen sylissä :)

Munkkirasva on kuumenemassa, pitää mennä munkkien paistoon.