Eilen sitten oltiin mätsärissä. Oli todella upea ilma! Tällä kertaa olin ihan kahdestaan Rodin kanssa. Se oli hyvä, ei tarvinnut lapsia paimentaa samalla. Ja tuttavaperhe oli katsomassa eli sain kuviakin.

Aika kivasti meni. Aluksi tietysti Rodi oli aivan sekaisia. Koiria oli nimittäin tosi paljon. Meillä oli numero 139. Rodi joutui ekaa kertaa isojen koirien kehään. Siinä oli yhteensä noin 50 osallistujaa! Kehään meni kerralla 10 koiraa, aika ahdasta oli. Rodi sai parikseen lopulta Irlannin setterin ja Rodi sai punaisen nauhan. Tuomarin mielestä liikkui paremmin! Ja nyt todella juoksu osio meni huomattavasti paremmin kuin loppiaisena. Ei yhtään mitään pomppimista. Ja seisoakin osasi jonkun verran. Mutta se stressihilse! Rodi näytti lähinnä pölypallolta :) Olin tosi ylpeä tuosta punaisesta nauhasta, vaikka palkintoa ei tullutkaan.

Tuttavaperheen koiran "poikaystävä" oli ekaa kertaa kehässä ja oli hienosti BIS 4! Oli kyllä uskomattoman upea 7 kk ikäinen alaskanmalamuutti. Iso kuin mikä! Suorastaan valtava!

62808.jpg

62809.jpg