Oltiin aamupäivällä tyttöjen kanssa kyläilemässä. Olipa rentouttavaa kun kotiäidit sai höpöttää keskenään ja tytöt leikkivät keskenään (Mia ja Johanna, Nanna ja Heidi). Kahdeksitoista tultiin kotiin, että ehdittiin ennen Mikoa. Käväisin kyläpaikassa vielä puoli kahdelta uudestaan, kun Nannan nalle oli jäänyt sinne. Ja ilman nallea Nanna ei suostu nukkumaan. Nanna nukkuikin päikkärit tänään sohvalla, isojen tyyliin. :)

Aamulla satoi räntää taas taivaan täydeltä, mutta puolen päivän aikaan alkoi aurinko paistaa. Käytiin iltapäivällä kirjastoautolla. Piti laittaa ihan aurikolasit päähän. Autossa olivat töissä Harri ja Pirkko. Kyselivät, että koska tulen takaisin töihin. Sanoin, että kyllä sitä on tässä suunniteltu. Harri sanoi, että hän jää ensi vuonna vuorotteluvapaalle. Ja että nythän  ratkesi tuuraaja ongelma, koska minä voinkin sitten alkaa ajamaan kirjastoautoa. Just niin! Syksyllä tulee kuntaan uusi autokin. Onhan mulla kuorma-autokortti, eli periaatteessa voisinkin ajaa, mutta taitoa ei taida löytyä. En oikein osaa kuvitella mua linja-auton ratissa liukkailla talvikeleillä mutkaisilla sivuteillä... IIK!

Jaana soitti tänään ja kertoi, että ristiäiset on 7.5 eli kuukauden päästä. Pitääkin varmaan nyt jo ilmoittaa Sannalle ja Markolle, että voivat sitten ottaa Rodin hoitoon. Kim tänään kyseli, että koska mennään vauvaa katsomaan. Kim on aina tykännyt kovasti vauvoista. Nannaakin jaksaa vielä ihastella, vaikka välillä Nanna onkin aikamoinen riiviö. :)