Meillä oli tänään ihan äärimmäisen hauskaa perhekerhossa. Kerhotädit askartelivat lasten kanssa äiteinpäiväkortteja ja me äidit oltiin toisessa huoneessa ja jokainen kertoi omasta harrastuksestaan.

Ensin Mirja esitteli aivan ihania nukkekodin tarvikkeita joita on itse tehnyt. Todella ihania. Puisia kalusteita ja pienen pieniä kodin tarvikkeita.

Elisen harrastukset olivat koiran kanssa lenkkeily ja erilaisten kutsujen emännöinti.

Minna sanoi harrastavansa vain jumppaa kerran viikossa.

Mukana oli yksi uusi äiti, jonka nimeä en edes kuullut, joka kertoi lähinnä työstään. Hän on sijoituskodin äiti ja opiskelee samalla sosionomiksi. Omia lapsia ei ollut yhtään ja tällä hetkellä 3 sijoituslasta. Todella kunnioitettavaa työtä.

Annemari kertoi gospelkuorosta, jonka harjoituksissa hän käy kerran viikossa. Munkin tekis hirveesti mieli käydä laulamassa, ehkä sitten joskus, kun lapset pärjäävät kotona ilman lapsenvahtia.

Minä sitten kerroin omasta harrastuksestani eli tuosta korttien ym. näpertelystä. Ensi kerralla opastan yhden kortin tekoa. Päätinkin jo minkälaisen teetän muilla. Pitää vain mallikortti saada aikaiseksi.

Kerhon jälkeen vein tytöt mummolle ja menin sitten kampaajalle.

Kampaajalta kauppaan ja sitten Mikoa hakemaan Micolta. Kotiin ja sitten tytöt mummolta. Sen jälkeen en ole paljon mitään tehnytkään.

Tää kone tekee jotain omituista, pitää lopettaa ja ajaa virusskannaus...