Siinä tämä perjantai tiivistettynä. Perhekerhossa olimme tavalliseen tapaan. Ensin meillä oli pääsiäisvaellus. Satu ja Jenni olivat rakentaneet meille hienon vaelluksen. Lasten mielestä ehkä parasta oli se syöminen :) Vaelluksen jälkeen askatelimme pääsiäisnoidat. Nanna askartelusta ei kyllä oikein tullut mitään. Nanna kun halusi välttämättä maistaa sitä massapalloa ym.

Kotiin tultua ehdin laittaa tiskit koneeseen ja tehdä koululaisille välipalaa. Leivoin pannupullaa, sekä pilkoin porkkanoita ja kurkkua dipattavaksi. Julia ja Joonas tulivat Mikon kanssa suoraan koulusta meille. Välipalan jälkeen askartelimme niitä virpomisvitsoja. Joonas oli ahkera ja sai 4 vitsaa aikaiseksi! Toiset tekivät sitten vähän vähemmän. Ja Nannakin oli hengessä mukana, syömässä liimaa! Että se jakaa laittaa vieläkin kaikki mahdolliset suuhun. Ulkona on aivan ihanaa syödä lunta ja jäätä!

Marko haki Julia ja Joonaksen neljän aikoihin. Myös Kim lähti samaa matkaa ja meni  Markolle yökylään. Ja Miko oli tietysti äärettömän katkera, vaikka itse olikin illalla menossa eskarikaverin synttäreille.

Minä vein Mikon ja Samun synttäribileisiin kuudelta. Martilla oli hienot diskobileet! Harvalla pojalla on oma disko 6 vuotiaana :) Mä menin sitten tyttöjen kanssa kaupaan. Se oli kyllä ihan hullun hommaa. Lähteä nyt perjantai-iltana Prismaan ruuhkaan ryysimään. Mia oli varsinkin tosi rasittava! Ensin se tietysti alkoi valittaa, että haluaa autokärryihin. En suostunut. Sitten se olisi halunnut työntää pikkukärryjä. En suostunut. Sen jälkeen Mia olisi halunnut painaa hedelmävaa'an nappuloita. En suostunut. Ekan kymmenen minuutin aikana, mä olin hermostunut Miaan jo varmaan kymmen kertaa. Myös Nanna osasi olla aika rasittava. Mm. potkimalla saappaita jaloistaan. Kotimatkalla tytöt nukahtivat ja Nanna nukkuu edelleen samaa unta, omassa sängyssään toppapuku päällä. Saappaat sentään kävin riisumassa.

Huomenna sitten on tiedossa lisää synttäreitä. Ensin Mia menee Katan synttäreille klo 12-14. Siinä välissä mun pitäis hakee Kim Markolta. Sitten kolmen jälkeen mennään Niinan synttäreille. Saa nähdä missä välissä Nanna nukkuu päikkärit huomenna....

Sunnuntaina ois K-raudan pihalla match show. Onhan se ihan itsensä rääkkäämistä sinne lähteä tuon vouhottavan koiran kanssa, mutta jos ilma on hyvä, niin enköhän mä mene sinne itseni nolaamaan. :)