Kylläpä oli taas yö. Miko oksensi kolmen aikaan. Osa sentään meni vatiin, osa matolle. Illalla kun Miko tuli ulkoa, valitti pahaa oloa. Pyysikin sitten vadin sängyn viereen. Myös mulla oli illalla huono olo ja maha sekaisin. Taisi nyt sitten tulla se vatsatauti oikeesti tähän perheeseen. Aamulla Miko sanoi, että hänellä on myös ripuli. Kerran siis vain oksensi yöllä. Aamulla oli otsa vähän lämmin, kuumetta ei kuitenkaan ollut kuin 37,2.

Mia oli myöskin levoton. Moneen kertaan luuli, että oli mennyt pissa sänkyyn. Tuli jo mieleen, ettei vaan tytöllä ois virtsatulehdus, kun kävi pissalla niin monta kertaa. Nyt aamusta ei kuitenkaan ole käynyt.

Johannan piti tulla tänään Mian kanssa leikkimään, mutta nythän siitä ei tullut mitään kun Miko on kipeä. Odotin, että Mia nostaa hirveän metelin, mutta yllättävän rauhallisesti se otti. Kyllähän se on tuossa välillä käynyt vinkumassa, että haluaa leikkiä jonkun kaverin kanssa. Nanna ei kuulemma kelpaa leikkikaveriksi, kun se ei osaa puhua. :)

Kaitsu lähti aamulla Helsinkiin. Sitä se eilen kiukutteli ja hermoili. Meni uuden yrityksen perustamiskokoukseen.

Ja vappukin olisi sitten viikonloppuna. Niin ja tietysti Mian nimpparit. Ja vaarin synttärit. Eli varsin vilkas viikonloppu tiedossa. Vapun juhlinnasta ei ole mitään suunnitelmia vielä. Ois kiva pitää oikein kunnon pippalot, mutta niiden aika on vasta sitten joskus uuden talon valmistuttua. Tänne kopperoon kun ei kukaan mahdu. Ja ei ole oikein tulijoitakaan. Eräätkin sanoivat lähtevänsä Mikkeliin, kröhöm! :)

Tästä päivästäkin näyttää tulevan ihanan aurinkoinen. Pihalla riittäisi hommia. Ihan ei vielä pääse haravoimaan, kun on niin märkää ja luntakin on vielä paikoittain. Siis ei tietenkään missään muualla, kuin meidän pihalla! Muutenkin pihamaa näyttää nyt todella surkealta. Eilen Kaitsu ja vaari aloittivat uusien ikkunanpielien asennuksen. Ja se jäi tietenkin kesken. Eli piha on täynnä lautoja ja sahanpurua ja tietysti sirkkeli!

Tomaatintaimet odottavat koulimista. En vain uskalla ryhtyä siihen silloin, kun Nanna on hereillä. Siitä ei tule kuin sotkua. Eilenkin Nanna kävi päikkäreille vasta neljän jälkeen. Mia nukahti paljon aikaisemmin ja nukkuikin pidemmät unet.

Simakin pitäsi pullottaa. Mutta eihän mikään valmistu, jos vain istun tässä koneen ääressä näpyttelemässä...