Tässä on nyt muutama päivä vierähtänyt, etten ole ehtinyt laittaa mitään tekstiä tänne. Perjantaina mulla meni iltapäivä kampaajalla. En ole eläissäni istunut niin kauaa kampaajalla, 3 tuntia taisi mennä. Mutta kyllä meni rahaakin. Tämä oli nyt eka kerta uudella kampaajalla. Kyllä kannatti. Siellä ei tarvinnut itse miettiä mitä mä halua. Piti vaan sanoa, mitä en halua. Eli mä sanoin, että ei vaaleeta tukkaa eikä liian lyhyttä. Kolmea väriä laitettiin ja nyt mulla on sellainen punakuparikirjava. Pituudestakaan ei otettu paljoo. Ainoastaan "cokkerinkorvat" leikattiin pois.  Ja kyllä oli hauskaakin. Mun hiukset laittoin yks nuori tyttö, mutta itse pääpomo hyöri välillä siinä ympärillä kommentoimassa ja ohjaamassa. Herralla oli myöskin aika levottomat jutut, perjantai-iltapäivä kun oli. Lopputulokseen olen tyytyväinen. Ehkä hieman rajumman olisin halunnut, mutta aloitetaan nyt tällä. Mun tukka oli nimittäin niin kauheessa kunnossa niitten kampaajien mielessä, että aloitettiin pikkuhiljaa tätä parannusoperaatiota.

 

Eilen aamulla Kaitsu kysyi lapsilta, että mitäs kivaa tehdään. Mia taisi olla se, joka ehdotti, että lähdetään kylpylään. Ensin pojat joutuivat siivoomaan huonettaan. Eihän ne sitä kyllä valmiiksi saaneet, mutta lähdettiin kuitenkin Imatralle päin. Mä soitin Lasselle, että jos se ehtis käydä iltapäivällä päästää Rodia ulos. Ei viitsitty viedä Rodia muutaman tunnin takia Sannalle ja Markolle. Ja siitä olis tullut niin paljon lisää matkaa, kun ois ensin jouduttu lähtee ihan "väärään" suuntaan. Niin ja olihan meillä nyt hyvä lähteä liikkeelle, kun on taas iso auto. (6 paikkainen Chrysler Grand Voyager) Ensin taistelin, että sain Nannan turvaistuimen asennettua, mutta lopulta sekin onnistui ihan hyvin. Kiminkin sanoi, että pitkästä aikaa matkustetaan turvallisesti. Totta! Vajaa kaksi tuntia ajettiin ja saavuttiin Imatralle. Kylpylän piha oli täynnä autoja. Linja-autojakin oli 4! Jono kassalle oli mieletön. Respasta sanoivat, että jonossa voi mennä 2-3 tuntia!!! Arvatkaa vaan, ottiko päähän. Ensin ajetaan 150 kilsaa ja sitten ei mahduta sisään. Pihalla sitten miettiin, että onkohan Imatralla uimahallia. Yksi mies sitten kuuli meidän pähkäilyn ja kertoi missä on Imatran uimahalli. Sinne siis! Se uimahalli olikin tosi kiva. Vuosi sitten remontoitu. Matalia altaita oli peräti 3. Ja mikä parasta lastenmielestä ISO liukumäki. Siinä sitten vietetiinkin se koko uintiaika. Ja oli muuten aika rankkaa kävellä jatkuvasti pitkät rappuset ylös. Varsinkin kun kantoi samalla Nannaa.

Uimahallin jälkeen suunnistettiin Lappeenrantaan ja Raxiin syömään. Nannalla oli siellä vauhti päällä pallomeressä. Siinä menikin sitten ruokarauha myös muilta. Kotimatka oli suht'rauhallinen vaikka kaikki eivät nukahtaneetkaan. Nanna nukkui ja kun kotiin päästiin, heräsi, mutta halusi saman tien sänkyyn nukkumaan. Kotona oltiin joskus vähän seitsemän jälkeen. Ja aika rauhassa nukkui melkein puoli kahdeksaan asti! Siis aamuun!

Rodillakin oli ollut kivaa. Rodi oli päässyt Stellan kanssa leikkimään ja vielä lenkille. Uni tuli helposti kaikille illalla. Kiva päivä kaiken kaikkiaan, vaikka kylpylään ei päästykkään.