Aamulla perhekerhoon. Meitä oli siellä 3 äitiä ja 6 lasta. Oli aika rauhallista :) Ja mukavaa! Kerhoaika meni taas liian nopeasti.

Kotiin tultua siivosin vähän. Eli raivasin lattiatilaa, imuroiminen jäi taas. Sitten tein ruokaa ja leivottiin. Leivoin banaanimuffinseja ja Nannalle pipareita. Unohdin ne piparit sitten uuniin ja niistä tuli mustia möykkyjä! :( Ois varmaan muuten ollu ihan hyviä tai sitten ei. Tein ne tattari-, riisi-, ja perunajauhoista.

Miko meni eskarista suoraan kaverille. Kävin hakemassa Mikon neljältä. Kivaa oli pojilla ollut, ei minkäänlaista kähinää.

Sain vihdon ja viimein aloitettua pääsiäismuna-swapin munat.(pahvisia munia, joissa ripustuslenkit, molemmin puolin koristeltuja). Jäivät vielä vähän kesken. Palautus ois ollut jo maanantaina. Mutta meitä oli vain kaksi osallistujaa eli ei sitten mitään kiirettä. Toinen osapuoli ilmoitti myöskin, ettei ole edes vielä aloittanut. :)

 

Kaitsukin "käväisi" tänään töissä. Lähti kahdeksalta ja tuli äsken (puol 6). Nyt sitten aivan puolikuollut! Ei ois ollut ukko vielä työkunnossa. Toivottavasti tauti ei pahene.