Eilen en saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne blokiini. Mia meni aamupäivällä Sinin synttäreille. Vein Nannan mummolle, koska menin katsomaan kirppispöytääni. Nannan läsnäolo siellä olisi ollut lähellä katastrofia. :) Jokun verran oli tavaraa pöydästä lähtenyt, mutta aika paljon oli edelleen myymättä. Mutta myyntipäiviäkin oli ollut vasta 3 takana, ei siis syytä huoleen. Viikonloppu vielä edessä, niin eiköhän sieltä vielä jonkun verran osteta.

Iltapäivällä käveltiin kirjastoautolle. Autossa olivat töissä Esa ja Raisa. Nanna piti autossa taas omaa showtaan, juoksi siis edestaikaisin. Kotimatka oli rasittava. Mia valitti, että jalkoihin sattuu, ei jaksa kävellä. Ja pojat pelleilivät niin että multa meni hermo. Rangaistuksena taas pelikieltoa pojille.

Illalla olin vanhempainyhdistyksen kokouksessa. Siellä ei ollut taas mitään uutta, samaa vanhaa pääsiäisvaelluksen ja pihatalkoiden tarjottavista. Kaikki asiat valmiiksi päätetty jo 10 vuotta sitten. Plääh.

Ja illalla Kaitsu taas pakkasi laukkunsa ja lähti tänä aamuna koneella Saksaan. Jos hyvin käy, niin tulee kotiin huomen iltana, siis jos mahtuu laivaan! Parasta olisi mahtua. Mulla ois ollut huomenna Näprääjien tapaaminen Espoossa, mutta se jää nyt väliin. En viitsi rasittaa anopin päivää, viemällä koko katrasta sinne koko päiväksi.

 

Tänään oltiin aamulla perhekerhossa. Meillä oli siellä joku mies esittelemässä terveyskenkiä. Ja minähän taas retkahdin! Ei voi olla totta! Mutta oli niin makeet punaiset nahkasandaalit. Nyt mun on varmaan pakko lähtee jo syksyllä töihin, kun on työkengätkin valmiina... Ja kävin vähän sääliksi sitä miestäkin, kun se oli raahautunut sinne kenkineen, niin pitihän siltä jotakin ostaa. Itsekin kun harrastan tuota myyntiä, niin tiedän miltä tuntuu jos on nihkeitä asiakkaita. Sai se sentään toisetkin kaupat tehtyä, Minnakin osti kengät. Kaitsu saa varmaan hepulin kun näkee ne kengät. Sen mielestä ne on varmaan kamalat. Pia sanoi, että ne on ihan "mun näköiset" :)

Sunnuntaina juhlitaan Kimin nimppareita. Pitää huomenna leipoa niihin jotakin. Pitää kyllä käydä kaupassakin vielä jossain välissä. Päiville laitoin tekstarin, että jos se vaikka illalla tulisi lasten kanssa meille. Saa nähdä miten käy. Ilta vaan tuntuu niin pitkältä yksin näiden riiviöiden kanssa. Ja vasta viime viikolla Kaitsu oli 4 päivää poissa!