Tähän lauantaihin on mahtunut kaikenlaista. Aamulla aloitin leipomisen jo aikaisin. Sain leipomukset valmiiksi jo kymmeneltä. Huomisiin Kimin nimpparikekkereihin valmistui kinkkupiirakka, kääretorttu ja aurinkoinen appelsiinihyytelökakku (ks. ohje Zarin pöperöt).

Sitten kävimme siivoamaan, koko porukka. Pojat siivosivat omaa huonettaan ja Mia autteli mua alakerrassa. Heitin matot ulos ja Mia imuroi. Mä vähän sitten paikkailin. Sen jälkeen Mia pesi myöskin lattioita! Nannakin hääri mukana "apuna".

Siivouksen jälkeen syötiin, todella "terveellisesti" einespizzoja. Minä tosin söin tortillojen päälle rakennettuja pikkupizzoja. Kim soitti ruuan jälkeen Ojalaan ja kysyi, josko  saisimme seuraa iltapäiväksi. Päivi sitten kutsuikin meidät sinne. Siispä lapset autoon ja menoksi. Kolmen jälkeen aloimme tehdä lähtöä kotiin, Nanna kun ei ollut nukkunut vielä päiväunia. Otimme sitten Matin meille yökylään. Kallen yökyläily evättiin, koska Kalle on huomenna lähdössä Vuokattiin. Kotiin ajoimme huoltoaseman kautta, josta kävin ostamassa pari pakettia makkaraa, karkkia ja sipsejä (todella terveellistä!!) lapsille iltaherkuksi.

Nanna nukahti autossa ja jatkoi vielä uniaan sisälläkin, joten mä uskalsin lähteä Rodin kanssa vähän lenkille. Pojat ja Mia jäivät katselemaan videoita. Märkää lunta tuli taivaan täydeltä, joten kastuttiin pienenkin lenkin aikana.

Nyt odotellaan saunan lämpenemistä ja saunan jälkeen grillataan makkaraa takassa. Kaitsunkin pitäisi kotiutua tänään illalla myöhään. Ajokeli on aika huono. Hirvittää taas Kaitsun puolesta.