Hiihtolomaviikko vetelee viimeisiään! Eilen kotiuduttiin reissusta. Voi ..kele mikä keli oli ajella aina pääkaupunkiseudulle  asti. Kirkkonummen kohdalla köröttelin viittäkymppiä rekan perässä, josta ei näkynyt kuin perävaunun yläosa. Edes viereisen kaistan vastaantulijoita ei näkynyt kuin vasta ihan kohdalla! Ajattelin, että jos on tällaista koko matka, melkein 300 kilsaa, niin hermo menee.

Poikkesimme sitten Espoon Ikeassa ja sillä välin lumisade lakkasi. Loppumatka ajettiin ihan selkeässä kelissä ja tietkin olivat sulia. Mia vaan oli aika rasittava. Tyttöä väsytti selvästi, mutta ei käynyt nukkumaan, hirveetä väsynyttä kikatusta jatkui aina Pyhtään rajalle asti, jossa sitten nukahti vihdoin ja viimein!

Nyt sitten ahkerasti pestään viikon pyykkiä, yök. Ja huomenna Kaitsu suuntaa kohti Saksaa. Hitsin hitsi. Sen piti alunperin lähteä jo tällä viikolla, mutta ei lähtö onnistunutkaan. Eli nyt kun me ollaan kotona, Kaitsu lähtee.

 

Huomenna pitäisi uskaltautua vaa'alle. En odota grammankaan pudotusta. Sen verran tuli taas syötyä herkkuja äidin luona. Eipä tullut pisteitä laskettua.  Huomenna paluu siis arkeen.