Viikonloppu meni taas nopeasti. Yritin perjantaina illalla kirjoitella tänne, mutta mokoma sivu ei päästänyt sisään. Väitti salasanaa virheelliseksi. Höh.

Vein siis perjantaina Rodin hoitoon Sannalla ja Markolle. Jäi taas sinne kuin kotiinsa.

Lauantaina lähdettiin aamupäivällä Kaitsun kanssa Kouvolaan. Mummo tuli meille lapsenvahdiksi. Kaitsulla oli treffit Petterin kanssa ja mä pääsin siinä sivussa shoppailemaan. Ei ollut kyllä paras shoppailuilma, pakkasta oli -20. No, joka tapauksessa sain uudet luistimet Topsportista. Sellaiset vaaleansiniset Queenit. Kaitsu osti ne mulle. Sillä aikaa kun Kaitsu ja Petteri selvittelivät autoasioitaan, käväisin Seppälässä ja tein hyviä hankintoja. Ostin korkeakorkoiset lyhytvartiset saapikkaat ja pari t-paitaa. Yhteensä niihin meni rahaa vähän yli 30 euroa! Uskomatonta, mutta totta, kävelin Tiimarin läpi, enkä ostanut mitään!! :) Kaitsulle ostettiin pipo H&Mstä, nuortui 20 vuotta se päässä ;)

Kotona oltiin neljän aikaan ja sitten jo viideltä lähdettiin Katjan ja Matin synttäreille. Siellä sitten vierähtikin koko ilta, kotiin tultiin vasta puol 10 aikoihin.

Sunnuntaina silittelin Kaitsulle vaatteita matkaa varten. Mia meni Johannan synttäreille kolmeksi. Vähän ennen viittä hain Rodin hoidosta. Saunottiin ja siinähän se ilta sitten menikin. Kaitsu pakkaili vielä kamojaan puoli 11 aikoihin, vaikka sen piti ne ajoissa laittaa. Niin siinä aina käy.